PUBLI

Ο οίκος αρωμάτων Ralph Lauren παρουσιάζει το Polo Red Extreme, το νέο άρωμα που σπάει τα όρια

'Το Polo Red Extreme είναι εμπνευσμένο από την ταχύτητα, την αδρεναλίνη και τη γοητεία των αγώνων ταχύτητας, διοχετεύοντας όλη τη δύναμη και τον σχεδιασμό ενός πανίσχυρου κινητήρα' - Ralph Lauren

Ο οίκος Ralph Lauren Fragrances παρουσιάζει το POLO RED EXTREME, ένα ισχυρό άρωμα σχεδιασμένο για τον άνδρα που αναζητά τις συγκινήσεις, σπάει τα όρια και εξελίσσεται μέσα από τα ακραία συναισθήματα. Βασισμένο στη συνταγή επιτυχίας του POLO RED, αυτό το εθιστικό αντρικό άρωμα προσφέρει ένα φλογερό μείγμα εκρηκτικού σαγκουίνι, πλούσιου καφέ και μαύρου εβένου.

Το POLO RED EXTREME είναι ένας συναρπαστικός συνδυασμός ταχύτητας, αδρεναλίνης και δύναμης. Το ανατολίτικο gourmand άρωμα POLO RED EXTREME αποτελείται από:

ΝΟΤΕΣ ΚΟΡΥΦΗΣ:  Συμφωνία Σαγκουίνι, Κόκκινο Τζίντζερ, Συμφωνία Κόκκινου Ανανά

ΜΕΣΑΙΕΣ ΝΟΤΕΣ: Απόσταγμα Μαύρου Καφέ, Κόκκινο Σαφράν, Κόκκινο Φασκόμηλο

ΝΟΤΕΣ ΒΑΣΗΣ:  Συμφωνία Ξύλου Μαύρου Εβένου, Συμφωνία Κεχριμπαρένιων Ξύλων, Απόλυτο Αιθέριο Έλαιο Κακάο

Επιλεγμένα ένα προς ένα από τον εξαίρετο αρωματοποιό Olivier Gillotin, τα νέα αυτά συστατικά διοχετεύουν όλη τη συναρπαστική αίσθηση και τη συγκίνηση του να φτάνει κανείς τον εαυτό του στα άκρα. Για μια έξτρα έκρηξη ενέργειας, ο Gillotin χρησιμοποιεί υψηλή συγκέντρωση φυσικού καφέ, καθώς και μια εξειδικευμένη τεχνική εκχύλισης με C02 που δημιουργεί την αίσθηση φρεσκοαλεσμένων απολαυστικών κόκκων καφέ. Το σαγκουίνι προσθέτει μια νότα αναζωογονητικής φρεσκάδας, ενώ το μαύρο ξύλο εβένου δίνει στο άρωμα μακρά διάρκεια και ζεστασιά. Το αποτέλεσμα, όπως μας λέει ο Gillotin, είναι ένα “μεθυστικά τολμηρό και στιβαρό άρωμα”.

Το POLO RED EXTREME ανήκει στην κατηγορία των parfum, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη συγκέντρωση συστατικών για ένα πιο εύρωστο άρωμα μεγαλύτερης διάρκειας. Το μαύρο ματ μπουκάλι, διακοσμημένο με ένα γυαλιστερό κόκκινο άλογο, αντικατοπτρίζει όλη τη μοντέρνα αρρενωπότητα του αρώματος.

Η συναρπαστική προσωπικότητα του POLO RED EXTREME, αναδεικνύεται άψογα μέσα από τη νέα ταινία μικρού μήκους που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά, σε σκηνοθεσία του Bruce Weber και με πρωταγωνιστή τον Luke Bracey, το νέο πρόσωπο του POLO RED. Λάτρης των αθλημάτων δράσης και αστέρι της ταινίας του 2015 `Point Break,’ φέρνει ταχύτητα, αδρεναλίνη και ενέργεια στην ταινία. Ο Kenneth Guidroz συνοδεύει τον Bracey, καθώς οι δύο άνδρες αναμετρούνται μεταξύ τους σε ένα συναρπαστικό αγώνα μοτοσικλετών με συγκλονιστικά ακροβατικά. Η επιτυχία του Franz Ferdinand Take Me Out, ντύνει ιδανικά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Το POLO RED EXTREME θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα από τον Μάρτιο του 2017. 

Η σειρά POLO RED EXTREME περιλαμβάνει τα 125ml EDP (85,7€), 75ml EDP (68,5€) και 40ml EDP (49,7€).