PUBLI

Ο Παντελής Μπούμπουρας σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Φασούλα,δημιουργεί την Αθλητική Ακαδημία Λήμνου

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ενθουσιώδη είσοδο των παιδιών στον χώρο του παρκέ, το οποίο γέμισε από παιδικά χαμόγελα.

Την ίδρυση της Αθλητικής Ακαδημίας Λήμνου Παντελή Μπούμπουρα ανακοίνωσαν την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» στη Μύρινα ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Π. Μπούμπουρα κ. Παντελής Μπούμπουρας, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Π. Φασούλα κ. Παναγιώτης Φασούλας και ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης.

Την εκδήλωση παρουσίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ιδρύματος Μπούμπουρα κ. Μάγδα Τσέγκου, παρουσία των τοπικών αρχών, των διοικητών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας,  πλήθους κόσμου και πολλών υποψήφιων μικρών αθλητών.

 

Ο Δήμαρχος Λήμνου ευχαρίστησε το Ίδρυμα Μπούμπουρα και το Ίδρυμα Φασούλα για την πρωτοβουλία, επισημαίνοντας ότι από τη Λήμνο έλειπε μία ακαδημία μπάσκετ και υπογραμμίζοντας τη σημασία αυτής της πρωτοβουλίας για το νησί. «Εμείς ενισχύουμε αυτές τις προσπάθειες και θα συνεχίσουμε να τις ενισχύουμε», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης.

«Σήμερα ξεκινάμε μία προσπάθεια με αυτήν την ακαδημία, που δεν θα είναι μόνο μία ακαδημία μπάσκετ», ανέφερε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Π. Μπούμπουρα κ. Παντελής Μπούμπουρας, ο οποίος ευχήθηκε να πάνε όλα καλά. «Μαζί μας έχουμε έναν θρύλο του μπάσκετ, τον Παναγιώτη Φασούλα», τόνισε στη συνέχεια ο κ. Μπούμπουρας σημειώνοντας παράλληλα ότι ο κ. Φασούλας πλαισιώνεται από σημαντικούς συνεργάτες, όπως ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος κ. Γιάννης Γιαννάκης και ο υπεύθυνος του αθλητικού προγράμματος του Ιδρύματος κ. Βασίλης Ντάκουλας.

 

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Π.  Φασούλα, κ. Παναγιώτης Φασούλας αναφέρθηκε στο όραμά του για τη νέα γενιά και πώς αυτό θα γίνει πραγματικότητα στη Λήμνο, κάνοντας παράλληλα ειδική αναφορά στον αείμνηστο Νίκο Σαμαρά και την προσφορά του ειδικότερα στον τοπικό αθλητισμό. Περιγράφοντας χαρακτηριστικά τη φιλοσοφία του Ιδρύματος Π. Φασούλα ανέφερε: «Η ζωή είναι ένας αγώνας και εμείς θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητές στη ζωή».

 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ενθουσιώδη είσοδο των παιδιών στον χώρο του παρκέ, το οποίο γέμισε από παιδικά χαμόγελα. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αθληθούν μαζί με τον κ. Φασούλα και τον κ. Ντάκουλα, να φωτογραφηθούν και να συμπληρώσουν φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη νέα ακαδημία.