Ολοκληρωμένη πρόταση φυσικής δροσιάς από την Tuborg

Τα νέα αναψυκτικά της Tuborg με μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς.
SHARES

Οι νέες γεύσεις Tuborg Lime–Green Tea Soda και Tuborg Orange-Cinnamon Soda, που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα και πλαισιώνουν την ήδη γνώριμή μας Tuborg Lemon Soda, αποτελούν ιδανική επιλογή για όλες τις στιγμές της ημέρας.

Με φυσικό χυμό, φυσικά αρώματα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και σε μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς, προσφέρουν φυσική δροσιά, στην παραλία, στην δουλειά, στο δρόμο, στο σπίτι και όπου αλλού αναζητάς να δροσιστείς γευστικά!

Τα αναψυκτικά της Tuborg έρχονται να καλύψουν την επιθυμία όσων αγαπούν την μοναδική αίσθηση που σου χαρίζουν οι γαργαλιστικές φυσαλίδες, αλλά αναζητούν περισσότερο φυσικές επιλογές ανάμεσα στα ανθρακούχα αναψυκτικά.

Ανακαλύψτε τις μοναδικές προτάσεις της Tuborg στην πιο κατάλληλη εποχή, επιλέξτε την αγαπημένη σας και δώστε μια νότα φυσικής δροσιάς στο φετινό καλοκαίρι!

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της Tuborg στο facebook:

https://www.facebook.com/tuborg.greece/                                               

Δείτε τα διαφημιστικά spots εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=H76HmP6MyYg&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=y69Pi8xrZX0&feature=youtu.be

Share
 

24Media Network

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

 

Σινεμά

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει όντως σέξι μια ερωτική σκηνή

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

PROMO
Social Man