Περισσότερη Ελλάδα στα Restaurant 100 του 2019

Τα βραβεία των Ελλήνων foodies διοργανώνονται για τρίτη χρονιά.
SHARES

Tα Restaurant 100, τα βραβεία των Ελλήνων foodies, προχωρούν δυναμικά στην τρίτη τους διοργάνωση. Εκατό+ επώνυμοι εκπρόσωποι του business, του lifestyle και της γαστρονομίας θα αναδείξουν και φέτος τα κορυφαία εστιατόρια της χώρας.

Τα Restaurant 100 2019 έχουν στόχο να αναδείξουν περισσότερα εστιατόρια και «κρυφά διαμάντια» τοπικής κουζίνας από κάθε γωνιά της Ελλάδας: από τα Γρεβενά ως την Κάρπαθο κι από την Κεφαλλονιά ως τη Λέσβο.

Ανάμεσα στα 20 νέα μέλη που προστίθενται φέτος στην κριτική επιτροπή είναι και οι: Ιάκωβος Απέργης, Σεφ – Αρχιμάγειρας Τζάνειου Νοσοκομείου, Δημήτρης Μπογδάνος, Σκηνοθέτης, Βαγγέλης Δρίσκας, Σεφ-Παρουσιαστής, Εύα Παρακεντάκη, Σεφ-Παρουσιάστρια, Ανδρέας Ματθίδης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων και Βασίλης Κατσούπας, Πρόεδρος του Zagori Excellence Network.

Όσον αφορά τα πρόσωπα που θα αναδείξει η φετινή διοργάνωση, η κριτική επιτροπή ψηφίζει στις κατηγορίες: Ο σεφ της καρδιάς μας, Best Young Chef και

Best Young Sommelier.

Η πολυφωνία αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των Restaurant 100 Awards τα οποία αναδεικνύουν τα στέκια των «ψαγμένων» foodies, ανεξαρτήτως επαγγελματικής ιδιότητας. Άλλο ένα διαφοροποιό στοιχείο των βραβείων είναι ότι οι κριτές ψηφίζουν με απόλυτη ελευθερία, χωρίς να δεσμεύονται από κάποια λίστα προεπιλογών.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα restaurant100.gr για να δείτε τα μέλη της κριτικής επιτροπής και παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις στη σελίδα μας στο facebook.com/restaurant100gr.

Τα Restaurant 100 Awards διοργανώνει το Hotel&Restaurant της Boussias Communications.

Share
 

24Media Network

Play and travel

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τον Ολυμπιακό που έπαιξε με τη φωτιά μέσα στη μπόρα, τους δυο... Οσιομάρτυρες και το ρεκόρ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Βαθμολογία UEFA: Μείωσε από την Κύπρο η Ελλάδα, πέταξε έξω τη Σερβία

Η νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα είχε διπλή σημασία για την Ελλάδα αναφορικά με τη βαθμολογία της UEFA καθώς μειώθηκε η διαφορά από την Κύπρο ενώ έμειναν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης οι Σέρβοι. Εκτός και οι Κροάτες.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Έλενα Τσαγκρινού, η νέα pop diva

H 25χρονη τραγουδίστρια δεν είχε ποτέ Plan B.

Social Man
PROMO