PUBLI

Περισσότερη Ελλάδα στα Restaurant 100 του 2019

Τα βραβεία των Ελλήνων foodies διοργανώνονται για τρίτη χρονιά.


Restaurant
100, τα βραβεία των Ελλήνων foodies,
προχωρούν δυναμικά στην τρίτη τους
διοργάνωση. Εκατό+ επώνυμοι εκπρόσωποι
του business,
του lifestyle
και της γαστρονομίας θα αναδείξουν και
φέτος τα κορυφαία εστιατόρια της χώρας.

Τα
Restaurant
100 2019 έχουν στόχο να αναδείξουν περισσότερα
εστιατόρια και «κρυφά διαμάντια» τοπικής
κουζίνας από κάθε γωνιά της Ελλάδας:
από τα Γρεβενά ως την Κάρπαθο κι από την
Κεφαλλονιά ως τη Λέσβο.

Ανάμεσα
στα 20 νέα μέλη που προστίθενται φέτος
στην κριτική επιτροπή είναι και οι:
Ιάκωβος Απέργης,
Σεφ – Αρχιμάγειρας Τζάνειου Νοσοκομείου,
Δημήτρης
Μπογδάνος
,
Σκηνοθέτης, Βαγγέλης
Δρίσκας
,
Σεφ-Παρουσιαστής, Εύα
Παρακεντάκη
,
Σεφ-Παρουσιάστρια, Ανδρέας
Ματθίδης
,
Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων
και Βασίλης
Κατσούπας
,
Πρόεδρος του Zagori Excellence Network.

Όσον αφορά τα πρόσωπα
που θα αναδείξει η φετινή διοργάνωση,
η κριτική επιτροπή ψηφίζει στις
κατηγορίες: Ο σεφ
της καρδιάς μας, Best
Young
Chef
και
Best
Young
Sommelier.

Η
πολυφωνία αποτελεί ένα από τα βασικά
χαρακτηριστικά των Restaurant
100 Awards
τα οποία αναδεικνύουν τα στέκια των
«ψαγμένων» foodies,
ανεξαρτήτως επαγγελματικής ιδιότητας.
Άλλο ένα διαφοροποιό στοιχείο των
βραβείων είναι ότι οι κριτές ψηφίζουν
με απόλυτη ελευθερία, χωρίς να δεσμεύονται
από κάποια λίστα προεπιλογών.

Επισκεφτείτε
την ιστοσελίδα restaurant100.gr
για να δείτε τα μέλη της κριτικής
επιτροπής και παρακολουθήστε όλες τις
εξελίξεις στη σελίδα μας στο
facebook.com/restaurant100gr.

Τα
Restaurant 100 Awards διοργανώνει
το
Hotel&Restaurant της
Boussias Communications.