PUBLI

SCI-FI meets SPORTS!

Η επιστημονική φαντασία (Science fiction ή Sci-fi) αποτελεί ένα ιδιαίτερο είδος μυθοπλασίας που ασχολείται με την προηγμένη επιστήμη και τεχνολογία, τις διαστημικές πτήσεις, τα ταξίδια στο χρόνο και την εξωγήινη ζωή!

Έχει γεννηθεί από την ατέρμονη προσπάθεια του ανθρώπου να φανταστεί το μέλλον του και να το εντυπώσει στο παρόν! Σκηνοθέτες, μουσικοί και άλλοι εκπρόσωποι των γραμμάτων και των τεχνών έχουν εμπνευστεί από την ελευθερία του νου που προσφέρει το άγνωστο, και έχουν δημιουργήσει έργα με τα οποία το όνομα τους θα παραμείνει γνωστό ως τα πέρατα του χρόνου!

Μισό αιώνα περίπου πριν, το 1968, ο συγγραφέας Άρθουρ Κλαρκ, γράφει ένα μυθιστόρημα που έμελλε να μεταλλαχθεί σε μια από τις πιο epic ταινίες όλων των εποχών υπό τη ματιά του Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Την Οδύσσεια του Διαστήματος! Την ίδια περίπου περίοδο, ο θρυλικός, όχι μόνο για τη μουσική του διαδρομή αλλά και για τις συμβολικές ενδυματολογικές του αναζητήσεις, David Bowie, δημιουργεί μια persona ενός εξωγήινου rock star, τον Ziggy Stardust, ο οποίος είχε ως αποστολή την επικοινωνία με άλλες μορφές ζωής του διαστήματος, δημιουργώντας όπως πάντα αμφιλεγόμενες αντιδράσεις σε κοινό και κριτικούς!

 

Επηρεασμένος από την αύρα αυτής της περιόδου και με ίνδαλμα τον Bowie, ο Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συνθέτης και fashion icon του σήμερα, The Weeknd, κυκλοφορεί το 2016 το δίσκο με τίτλο Starboy, ως φόρο τιμής στον Ziggy Stardust – Bowie και το all time classic Starman. “I just love Bowie; I think he’s the ultimate inventor,” αναφέρει στις συνεντεύξεις του. Ο “Weeknd” πατάει στα βήματα του Bowie, γίνεται ambassador της PUMA και δημιουργεί τη δική του fashion persona που τη χαρακτηρίζουν η Ιαπωνική απλότητα και το φουτουριστικό design.

Μέσα από τις στιλιστικές του επιλογές, αναζητά και προτείνει προηγμένες τεχνολογίες μιας εποχής που για πολλούς βρίσκεται στην σφαίρα της φαντασίας, πρωτότυπα υλικά που συντίθενται και δημιουργούν αναπάντεχα μοτίβα και υφές, φόρμες που παραπέμπουν σε αστρικά ταξίδια και εξωγήινους πολιτισμούς!

 

Φοράει τα νέα TSUGI JUN CUBISM που ξεχωρίζουν για τις στιβαρές γραμμές και τις color-blocking τεχνικές, την evoKNIT σχεδίαση κάλτσας για άνεση, τις ενισχυμένες πλευρές και τα πλευρικά δερμάτινα panels για σταθερότητα, και μας παρασύρει σε ένα music and fashion χωροχρονικό ταξίδι δίχως όρια! Το TSUGI JUN είναι η streetwear εκδοχή της Ziggy Stardust χρονομηχανής που έρχεται από το μέλλον κάνοντας μια στάση στο 2018, καλώντας σας να ζήσετε τη δική σας Οδύσσεια του διαστήματος!

 

May the PUMA force be with you!

Βρες το νέο Tsugi Jun στο κοντινότερο κατάστημα πατώντας εδώ