Σήμερα το βράδυ ο Ευρωπαϊκός Τελικός του Angostura Global Cocktail Challenge

Η χώρα μας υποδέχεται τον Ευρωπαϊκό Τελικό και στέλνουμε όλη μας την θετική ενέργεια στον Έλληνα υποψήφιο, Κωνσταντίνο Βλάχο, από το Mary Pickford Bar.
SHARES

Ο Ευρωπαϊκός Τελικός του Angostura Global Cocktail Challenge θα λάβει μέρος τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος όπου 7 χαρισματικοί και ταλαντούχοι bartenders από την Ευρώπη θα παρουσιάσουν τις δεξιότητες τους μέσα από πρωτότυπες και καινοτόμες συνταγές χρησιμοποιώντας ως βασικό συστατικό τους τα διάσημα Angostura Aromatic και Orange Bitters, τα Angostura Rums και το βραβευμένο Amaro di Angostura.

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δημιουργήσουν 2 κοκτέιλ σε 7 λεπτά, δηλαδή ένα Amaro Cocktail χρησιμοποιώντας το Amaro di Angostura ως βασικό τους συστατικό και ένα Rum Cocktail χρησιμοποιώντας τα παγκοσμίως γνωστά Angostura Rums. Και στα 2 κοκτέιλ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα θρυλικά Angostura Aromatic και / ή Orange Bitters.

Ο Νικητής του Ευρωπαϊκού Τελικού θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό του Angostura Global Cocktail Challenge (AGCC), που θα πραγματοποιηθεί στο Trinidad & Tobago στις 18 Φεβρουαρίου 2018 και θα ζήσει μία εμπειρία ζωής συμμετέχοντας στο θρυλικό καρναβάλι. Επίσης, θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των $10.000, ένα διετές συμβόλαιο ως ο Global Brand Ambassador, και φυσικά τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή!

O Κωνσταντίνος Βλάχος, από το Mary Pickford Bar, ο μεγάλος νικητής του Ελληνικού Τελικού, που έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στο Mary Pickford Bar, θα διαγωνιστεί στον Ευρωπαϊκό τελικό εκπροσωπώντας την Ελλάδα και θα διεκδικήσει μια θέση στον Παγκόσμιο τελικό Angostura Global Cocktail Challenge!

 

Ο πρώτος Διεθνής Διαγωνισμός Angostura (Angostura Global Cocktail Challenge ή αλλιώς AGCC) έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2001 στο «Hilton Resort» στο Tobago.

Το 2011, αποφασίζεται από τον οίκο Angostura ότι ο Διεθνής Διαγωνισμός θα γίνεται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του πασίγνωστου Καρναβαλιού του Trinidad και Tobago το Φεβρουάριο! Ο Διεθνής Διαγωνισμός Angostura (Angostura Global Cocktail Challenge) 2017-18 θα είναι ο ένατος (9ος) κατά σειρά και αποτελεί ορόσημα για τα χρονικά τον bartenders στη διεθνή σκηνή.

Οι Finalists από διάφορες χώρες στον κόσμο θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό του Angostura Global Cocktail Challenge (AGCC), που θα πραγματοποιηθεί στο Trinidad & Tobago στις 18 Φεβρουαρίου 2018 και θα ζήσει μία εμπειρία ζωής συμμετέχοντας στο θρυλικό καρναβάλι, ενώ θα επισκεφτεί το Αποστακτήριο και το Μουσείο του οίκου Angostura. Επίσης, θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των $10,000, ένα διετές συμβόλαιο ως ο Global Brand Ambassador, και φυσικά τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή!

Κάθε χρόνο οι συμμετέχοντες στο Διεθνή Διαγωνισμό του Angostura αυξάνονται με τον τελευταίο που πραγματοποιήθηκε το 2016 να φτάνει στους 287 μέσα από 36 χώρες.

Special Guests: Η κριτική επιτροπή του Διεθνή Διαγωνισμού του Angostura περιλαμβάνεται από αναγνωρισμένα και διάσημα ονόματα όπως είναι ο Dale DeGroff, γνωστός και ως ο «Βασιλιάς των Κοκτέιλ», η Ann Tuennerman,  συγγραφέας και ιδρυτής του «Tales of the Cocktails» και πολλοί άλλοι!

Share
 

24Media Network

Trust the Greek Freak

Για να μην μπερδευόμαστε, η χρονιά των Μπακς δεν ήταν αποτυχημένη. Το θέμα είναι πώς θα γίνει πιο επιτυχημένη: με υπερωρίες των διοικητικών το φετινό καλοκαίρι, που αφορά και supermax επέκταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Δείτε την εξέλιξη του Greek Freak μέσα στα χρόνια και τις ανάγκες του Μιλγουόκι.

Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ένας γνήσιος γιος της Ρώμης

O Ντε Ρόσι είχε ένα φινάλε, που ελάχιστοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο είναι τυχεροί να βιώσουν. Το Olimpico έγειρε επάνω του για να τον αγκαλιάσει. Εκεί ήταν χιλιάδες άνθρωποι που δεν γνώριζε προσωπικά, όμως πάντα τους θεωρούσε φίλους του. Αυτοί για τους οποίους ποτέ δεν απαρνήθηκε την Ρόμα.

Εντουάρντο ο αντί-Νάτχο

Ο 24χρονος Εντουάρντο Ενρίκε είναι ο μέσος που έχει όλο το "πακέτο" για να αποτελέσει τον διάδοχο του Μπίμπαρς Νάτχο στον Ολυμπιακό. Στη Βραζιλία ο παίκτης που είναι ενήμερος.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Ένας θρύλος της Disney μάς σχεδιάζει την ιστορία του Mickey

Ο Eric Goldberg, μας σχεδιάζει την ιστορία του πρώτου πραγματικού σταρ του Χόλιγουντ.

Social Man
PROMO