PUBLI

Startup weekend Athens Entrepreneurial Journalism: THE AUDIO & RADIO INNOVATION edition

Powered by Google for Entrepreneurs.

Να η πρόκληση! Πώς το ραδιόφωνο και οι ηχητικές εφαρμογές (audio) αλλάζουν στον ψηφιακό, τεχνολογικό και δικτυωμένο κόσμο μας και μας δίνουν νέες δυνατότητες να γίνουμε οι ίδιοι δημιουργοί, επιχειρηματίες και καινοτόμοι, επιτρέποντας στα ακροατήρια να γίνουν συν-δημιουργοί και συμμετέχοντες; 

Έχεις την ιδέα που θα αλλάξει τον κόσμο του ραδιοφώνου και τον τρόπο που δημιουργούμε και καταναλώνουμε ηχητικά μηνύματα και μουσική? Θέλεις να πειραματιστείς για να κάνεις την ηχητική και ραδιοφωνική δημιουργία μέρος της βελτίωσης της ζωής των ανθρώπων και της πόλης σου; Είσαι ένας ανεξάρτητος παραγωγός ήχου και μουσικής και θέλεις να κάνεις το πρώτο σου επιχειρηματικό βήμα; Ψάχνεις τη σωστή ομάδα, τους μέντορες, το δίκτυο αλλά και τους επενδυτές για να εξελίξεις την ιδέα σου και να δημιουργήσεις τη δική σου startup? 

Έλα να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία, ενός Startup Weekend αφιερωμένο αποκλειστικά στη δημιουργία καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών στο ραδιόφωνο, το podcasting, τις ηχητικές εφαρμογές και τη μουσική. Έλα να δημιουργήσεις μαζί με άλλους συμμετέχοντες που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα, τη δική σας startup, με την υποστήριξη ειδικών μεντόρων και καινοτόμων από τον επιχειρηματικό, τον ραδιοφωνικό κόσμο, τον κόσμο της επικοινωνίας, των μέσων και των εφαρμογών ήχου. Έλα να παρακολουθήσεις ομιλίες και να μοιραστείς ιδέες με ειδικούς πάνω σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στα Μέσα, τα podcasts, στο ραδιόφωνο και τις νέες εξελίξεις στις ηχητικές εφαρμογές.

Έλα να εξελίξουμε το Spotify… τα podcast… την Alexa και τη Siri. Έλα να δημιουργήσουμε μαζί το μέλλον των ηχητικών εφαρμογών και του ραδιοφώνου. 

Κορυφαίοι ομιλητές, στελέχη και δημιουργοί καινοτομίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα βρεθούν μαζί μας την Παρασκευή 27 Απριλίου στο εναρκτήριο Audio and Radio Innovation Summit που πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του Startup Weekend Athens Audio & Radio Innovation- Entrepreneurial Journalism την Παρασκευή 27 Απριλίου στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, Χιλλ 3-5, στην Πλάκα. 

Καλεσμένοι οι: Jeremy Caplan, Director of Education, Tow-Knight Centre for Entrepreneurial Journalism, CUNY Graduate School of Journalism, Hans Van Rijn, General Manager Nordics at Fox Networks Group, Ana Ormaechea, CEO and Founder of Cuonda, Daniel Klinger, Technical Manager at A.G. Radio Holding, και Eric Hansen, CEO Antenna Music. 

Μαζί μας θα βρεθούν και στελέχη από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Easy 97,2 – Ρυθμός 94,9 – Hit 88,9 – Join Radio – Δρόμος 89,9 – Mad Radio 106,2 -Ραδιόφωνο 24/7 88,6 – Sport24 103,3 κ.α., οι οποίοι θα συζητήσουν με τους συμμετέχοντες βέλτιστες καινοτόμες πρακτικές γύρο από τον κλάδο.

Μπες τώρα στη σελίδα «Startup weekend Athens AUDIO and RADIO Innovation» στο Facebook και κλείστε θέση! 

https://www.facebook.com/swejaudioandradio

 Παρασκευή 27 Απριλίου 

AUDIO & RADIO INNOVATION SUMMIT 

Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων Παντείου Πανεπιστημίου, Χιλλ 3-5 στην Πλάκα

 Παρασκευή 27, 28 και 29 Απριλίου στις 17:30 

 Startup weekend Athens Entrepreneurial Journalism: 

THE AUDIO & RADIO INNOVATION edition 

Powered by Google for Entrepreneurs. 

Impact Hub Athens, Καραισκάκη 28, Αθήνα