Στην τελική ευθεία τα Startupper Awards 2018

Η συμμετοχή έχει ήδη ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!
SHARES

Για τρίτη συνεχή χρονιά, φέτος, το Startupper.gr διοργανώνει τα Startupper Awardsτα οποία αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική startup σκηνή.

Ήδη, μέσω της πλατφόρμας e-Survey (Link) έχουν ψηφίσει περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι με στόχο να αναδείξουν τους νικητές σε κάθε μια από τις 6 φετινές κατηγορίες των StartupperAwards 2018.

Σημειώνεται ότι η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή έως και την ερχόμενη Πέμπτη 12 Ιούλιου 2018.

Οι κατηγορίες των φετινών βραβείων

Κατηγορία SCALEUP STARTUPS: Είναι η κατηγορία που θα επιβραβεύσει τις Startup εταιρείες που βρίσκονται στο στάδιο ταχείας ανάπτυξης, άνω των 30-50 υπαλλήλων και πάνω από ένα γύρο χρηματοδότησης.

Κατηγορία MATURE STARTUPS: Στη συγκεκριμένη κατηγορία συμμετέχουν και θα βραβευτούν εταιρείες που βρίσκονται στο στάδιο ανάπτυξης, έχοντας λάβει την πρώτη τους χρηματοδότηση, με προϊόν στην αγορά και ομάδα 6 - 30 ατόμων.

Κατηγορία EARLY STAGE STARTUPS: Διαφοροποιήθηκε ως κατηγορία για να επιβραβεύσει τις εταιρείες που βρίσκονται στα πρώτα βήματα υλοποίησης της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας. Χωρίς να έχουν πάρει χρηματοδότηση, να έχει συσταθεί εταιρεία, έως 5 άτομα ομάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Αφορά ομάδες και επιχειρήσεις (κερδοσκοπικές και μη) που ασχολούνται με αντικείμενα που έχουν ευρύτερο αντίκτυπο στην κοινωνία, το περιβάλλον, την διατροφή και την υγεία.

Κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΑ STARTUPPER: Θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον μια γυναίκα Founder στην ομάδα, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Κατηγορία ΔΟΜΕΣ / ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ - ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ: Αποτελεί ειδική κατηγορία η οποία επιβραβεύει την καλύτερη πρωτοβουλία υποστήριξης και ανάπτυξης στο οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα. Περιλαμβάνει Accelerators, Incubators, Βραβεία, Διαγωνισμούς, Συνεργατικούς Χώρους κ.λπ. Σημείωση: όχι VCs.

Σημειώνεται πως βραβεία θα λάβουν οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας από τις πέντε πρώτες, ενώ η τελευταία κατηγορία έχει τον χαρακτήρα του τιμητικού βραβείου. Μεταξύ, των δωρoθετών των φετινών βραβείων του Startupper είναι οι εταιρείες: Huawei, Public, Interamerican, Read point, Citrine και οι ΕκδόσειςiWrite.

Μέγας Χορηγός των Startupper Awards 2018 είναι η εταιρεία Stoiximan και χάλκινος χορηγός η Εθνική Τράπεζα. Τα Startupper Awards φέτος επίσης στηρίζουν η Eurobank, η Alpha Bank, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, η Wind, ο όμιλος Παπαδάκη, η Accentureκαι η Starttech Venture, ενώ χορηγός φιλοξενίας είναι η ασφαλιστική εταιρεία Interamerican.

Τα Startupper Awards 2018 τελούν υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών και του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, της Endeavor, της Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων, του ΣΕΚΚΕ, της ΕΕΔΕ και του ΕΒΕΑ.

Τηλεοπτικός χορηγός των Startupper Awards 2018 είναι η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα Φιλελεύθερος, ο όμιλος 24MEDIA, το Capital.gr, το Liberal.gr, ο όμιλος direction.gr, το BigBusiness.gr, το ThePresident.gr, το Epixeiro.gr, το TechBlog.gr, το Startup.grκαι το EMEA.gr.

PR-MEDIA χορηγός είναι εταιρεία aea RELATE και χορηγός digital activation η εταιρεία Citrine.

Η φετινή εκδήλωση, τέλος, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου στα Κεντρικά γραφεία της της Interamerican. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Startupper.gr. 

Share
 

24Media Network

Ο Πεδουλάκης στον Παναθηναϊκό

Την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αναλαμβάνει εκ νέου ο Αργύρης Πεδουλάκης, όπως ανακοίνωσε η "πράσινη" ΚΑΕ. Για δύο χρόνια η συμφωνία.

 

Σινεμά

Οι 6 ήρωες της κινηματογραφικής σεζόν

Μισή ντουζίνα ηρωικές φιγούρες από την κινηματογραφική σεζόν που τελείωσε.

POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO