Συνδυάζονται fitness, καλή ζωή και έξυπνες συσκευές; Η Huawei ξέρει καλύτερα

Αυτή τη φορά, η Huawei θέλησε και πέτυχε να ταράξει πάλι τα νερά με τις έξυπνες συσκευές της.
SHARES

Για τον παγκόσμιο τεχνολογικό κολοσσό της Huawei, που μαζί με το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο, κατέκτησε και την ελληνική αγορά, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Οι έξυπνες συσκευές της Huawei βρίσκονται στα χέρια όλων μας και ο καθένας μας, λίγο έως πολύ, τις έχει ζηλέψει, τις έχει περιεργαστεί με ενδιαφέρον και έχει βάλει στόχο να αποκτήσει σύντομα τη δική του.

Αυτή τη φορά, η Huawei θέλησε και πέτυχε να ταράξει πάλι τα νερά, προωθώντας μία πρόταση που στοχεύει στην ανάγκη όλων μας για fitness, καλή ζωή, μοναδική εμφάνιση και φυσικά τι άλλο… τις έξυπνες συσκευές Huawei P9 lite & Color Band A1.

Αψεγάδιαστο στιλ

Το P9 lite είναι ένα κινητό επόμενης γενιάς που συνδυάζει δυναμικό design με στιλ που κόβει την ανάσα, σε προσιτή τιμή. Μιλάμε για ένα εκπληκτικά λεπτό μοντέλο, με διευρυμένη αναλογία οθόνης ως προς το σώμα (περίπου 76,4%), μεταλλικό πλαίσιο, όμορφο σκελετό, minimal γραμμή και αξεπέραστο ήχο που γίνεται… έρωτας με την πρώτη ματιά.

Καινοτομία μπροστά

 

Το P9 lite, χάρη στις καινοτόμες αναβαθμίσεις του, αποτελεί την πρόταση της Huawei για έναν ποιοτικότερο και υγιεινότερο τρόπο ζωής, που μας βοηθά να διαχειριστούμε καλύτερα τον χρόνο μας, να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση και να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της ημέρας.

Με ένα Ηealth application υπολογίζει τον προσωπικό μας ΔΜΣ (Δείκτης Μάζας Σώματος), τις κινήσεις, τα βήματα που κάνουμε, τις χιλιομετρικές αποστάσεις που καλύπτουμε, υπολογίζοντας αυτόματα τις θερμίδες που καίμε σε κάθε μας κίνηση. Και όλα αυτά καταγράφονται και αποθηκεύονται αναλυτικά, για να μπορούμε να συγκρίνουμε και να βελτιώνουμε τις επιδόσεις μας και τη φυσική μας αντοχή.

Επιπλέον, το μοναδικό gadget Color Band A1 διαθέτει λειτουργία έξυπνης αναγνώρισης άθλησης, που πρακτικά σημαίνει ότι είτε κάνουμε τρέξιμο είτε ποδήλατο είτε βάδην, η φυσική δραστηριότητα αναγνωρίζεται και καταγράφεται αυτόματα. Τέλος, η συσκευή είναι σχεδιασμένη για να μην την αποχωριζόμαστε ποτέ, καθώς πολύτιμες πληροφορίες συλλέγονται ακόμα και την ώρα του ύπνου μας (βαθύς, ελαφρύς ύπνος), βοηθώντας την προσπάθειά μας για μία καλή υγεία.

Super προσφορά

Τέλος, και σαν να μην ήταν ήδη πολύ ελκυστικός ο συνδυασμός P9 lite & Color Band A1, η Huawei έρχεται να το κάνει ακόμα καλύτερο προσφέροντας δωρεάν το Color Band A1 με κάθε αγορά του P9 lite. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τον μήνα Σεπτέμβριο και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Μην τη χάσεις, προλαβαίνεις ακόμα.

Share
 

24Media Network

"Ολυμπιακός και Χασάν να σεβαστούν την οψιόν"!

Ολυμπακός και Χασάν έχουν κοινή επιθυμία να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ο πρόεδρος της Μπράγκα, απαντώντας και στις πιέσεις του Αιγύπτιου, ξεκαθάρισε στο Sport24.gr ότι αυτό θα γίνει μόνο αν ενεργοποιηθεί τον Μάιο η οψιόν αγοράς των 4 εκατ. ευρώ.

Ο Μονομάχος και τα λιοντάρια

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Ιταλία, με τον Ρικ Πιτίνο σε ρόλο... μονομάχου και τους παίκτες του σαν πραγματικά λιοντάρια.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

PODCAST

Από το φαινόμενο 'Lost' στο φαινόμενο 'GoT'

Καθώς η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν 'Game of Thrones' πλησιάζει, το POP για τις Δύσκολες Ώρες εξετάζει τη θέση της σειράς στην τηλεοπτική ιστορία και το πώς ακολούθησε το 'Lost' ως το απόλυτο τηλεοπτικό φαινόμενο.

Μουσική

Η δεύτερη διαθήκη του Michael Jackson

Στην κληρονομιά του Michael Jackson, κρύβεται πλούτος και χρέη για όλους. Στον απόηχο του ‘Leaving Neverland’, πρέπει να βρούμε τι θα τα κάνουμε.

PROMO
Social Man