PUBLI

Συνεργασία ομίλου Σαράντη και Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η συνεργασία, η οποία έχει άμεση ισχύ, αφορά στην προώθηση του σήματος STR8 σε παγκόσμιο επίπεδο για τα επόμενα 5 χρόνια.

Στα πλαίσια της αναπτυξιακής στρατηγικής του, τόσο στις χώρες όπου ήδη δραστηριοποιείται όσο και σε νέες αγορές, ο Όμιλος Σαράντη ανακοινώνει την συνεργασία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, διεθνούς εμβέλειας Έλληνα παίκτη του ΝΒΑ.

Η συνεργασία, η οποία έχει άμεση ισχύ, αφορά στην προώθηση του σήματος STR8 σε παγκόσμιο επίπεδο για τα επόμενα 5 χρόνια.

To STR8 αποτελεί δημοφιλή ανδρική αρωματική σειρά με υψηλή αναγνωρισιμότητα και ισχυρά μερίδια αγοράς σε όλες τις χώρες του Ομίλου. Το STR8 απευθύνεται και υποστηρίζει τους νέους άνδρες, που ακολουθούν το πάθος τους, ξεπερνούν τα όριά τους, προσπαθούν κάθε ημέρα να γίνονται καλύτεροι. Τους νέους εκείνους που επιλέγουν να ζουν την κάθε μέρα με το δικό τους τρόπο.

Ο Γιαννης Αντετοκούνμπο, ξεκινώντας τη διαδρομή του από τα ανοικτά γήπεδα της Αττικής, τόλμησε να κυνηγήσει το όνειρό του και να το κάνει πραγματικότητα, καταφέρνοντας σήμερα να σημειώνει θρυλικές επιτυχίες σε γεμάτα γήπεδα της Αμερικής και να αποτελεί το μεγαλύτερο ανερχόμενο αστέρι του μπάσκετ παγκοσμίως κατακτώντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Η αγάπη του για το μπάσκετ, η επιμονή, η σκληρή δουλειά και η ακεραιότητα του, τον έχουν τοποθετήσει σε μια από τις κορυφαίες θέσεις του NBA.

Το STR8 και ο Γιάννης ταιριάζουν απόλυτα καθώς αντιπροσωπεύουν τις ίδιες αξίες. Στο πρόσωπο του Γιάννη, το STR8 βρίσκει τον καλύτερο πρεσβευτή του για να ανοίξει τις αγορές παγκοσμίως και να μεγαλώσει, εκφράζοντας το όραμα του Ομίλου Σαράντη για την επέκταση των δραστηριοτήτων του στην Παγκόσμια Αγορά.