PUBLI

Τα καπέλα που ξεσηκώνουν το NBA

Μένοντας πιστή στη φιλοσοφία της «Every team! Every style» η New Era διαθέτει καπέλα για όλες τις NBA ομάδες σε διάφορα μοντέλα.

Boston Celtics, Chicago Bulls, Golden State Warriors, Cleveland Cavaliers, Los Angeles Lakers, Brooklyn Nets, Miami Heat, San Antonio Spurs, Houston Rockets, Milwaukee Bucks. Εάν είσαι από αυτούς που ξενυχτούν τα βράδια βλέποντας NBA matches τότε μη χάσεις την ευκαιρία να στηρίξεις την αγαπημένη σου ομάδα με στυλ, φορώντας ένα original καπέλο New Era!

 

Η νέα συλλογή της New Era για το NBA εμπνέεται από το «Tip-Off», τη χαρακτηριστική στιγμή του jump ball που σηματοδοτεί την έναρξη του παιχνιδιού. Τα NBA matches σπάνε ρεκόρ εισιτηρίων και τηλεθέασης από τους fans που απολαμβάνουν κάθε φορά ένα πολυεπίπεδο και συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο με ένταση, ανατροπές και μεγάλες συγκινήσεις που προσφέρουν οι super-star παίκτες. Μπορεί το NBA να αποτελεί «προϊόν» της Αμερικάνικης κουλτούρας ωστόσο, αντλεί οπαδούς απ’ όλο τον κόσμο! Η New Era λοιπόν δίνει την ευκαιρία σε όλους τους NBA fans να γίνουν μέρος αυτής της δράσης όπου και αν βρίσκονται, υποστηρίζοντας την αγαπημένη τους ομάδα με ένα καπέλο.

 

Η συλλογή «Tip-Off», φοριέται όλες τις ώρες και σκοπός της είναι να μεταφέρει όλη την εκρηκτική ενέργεια που βρίσκεται στο γήπεδο. Με εντυπωσιακά γραφικά που παραπέμπουν σε χρωματιστές φωτιές η New Era υπόσχεται να φωτίσει το γήπεδο!

 

Μένοντας πιστή στη φιλοσοφία της «Every team! Every style» η New Era διαθέτει καπέλα για όλες τις NBA ομάδες σε διάφορα μοντέλα όπως το ρυθμιζόμενο 9FORTY με το καμπυλωτό γείσο, το ελαστικό 9FIFTY με ίσιο γείσο και φυσικά το κλασικό true fitted 59FIFTY. Κάθε καπέλο διαθέτει κέντημα με τα παραδοσιακά χρώματα του λογότυπου της κάθε ομάδας. Διαθέτουν επίσης στο εσωτερικό τους ή στην πλαϊνή πίσω μεριά το φημισμένο λογότυπο του Jerry West. Η New Era είναι η μόνη εγκεκριμένη εταιρεία καπέλων που επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το θρυλικό λογότυπο του NBA.

 

Από το 1920, η New Era κατασκευάζει τα καλύτερα καπέλα στον κόσμο! Είναι ευρύτερα γνωστή ως ο επίσημος προμηθευτής των αμερικάνικων πρωταθλημάτων Major League Baseball (MLB), National Football League (NFL) και του NBA. Η εταιρεία, εκτός από καπέλα, προσφέρει επιλογές από αξεσουάρ και ένδυση για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Η New Era έχει εξελιχθεί σε μία εμβληματική μάρκα που αποτελεί συνώνυμο έκφρασης για παγκοσμίου φήμης αθλητές, καλλιτέχνες, διασημότητες της ψυχαγωγίας, της μουσικής και της μόδας.

Τα καπέλα της σειράς «Tip-Off» θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα.