PUBLI

Τα Minions τρύπωσαν στα αγαπημένα μας δημητριακά NESQUIK της Nestlé!

Τα αγαπημένα μας δημητριακά κυκλοφορούν σε νέα προωθητική συσκευασία!

Είσαι κι εσύ ένας από τους λάτρεις των Minions και των χαρακτήρων της ταινίας, «Εγώ, ο Απαισιότατος 3»; Τώρα, εκτός από τη νέα ταινία, μπορείς να τους βρεις και στα παιδικά δημητριακά Nesquik της Nestlé! Τα αγαπημένα μας δημητριακά κυκλοφορούν σε νέα προωθητική συσκευασία, με δώρο clips για φωτογραφίες με τα κίτρινα πλασματάκια Minions, τον Gru και τις αξιαγάπητες αδερφούλες Margo, Agnes και Edith, προκειμένου να συνοδεύουν τις πιο διασκεδαστικές οικογενειακές σας στιγμές!

Σε κάθε προωθητική συσκευασία θα βρείτε από ένα κλιπ για φωτογραφίες, ενώ θα μπορείτε να κόψετε μαζί με το παιδάκι σας το ειδικά σχεδιασμένο πεδίο, στο οποίο βάζοντας τη φωτογραφία του, θα διασκεδάσει με την οικογένεια του Gru!

Τα πεντανόστιμα Nesquik της Nestlé, δεν χαρίζουν μόνο απόλαυση, σίδηρο και βιταμίνες, αλλά φέρνουν όλη την οικογένεια πιο κοντά, προσφέροντας στιγμές γέλιου και παιχνιδιού, που θα μείνουν αποτυπωμένες στα κλιπς, εμπνευσμένα από τους ήρωες της ταινίας «Εγώ, ο Απαισιότατος 3»!

Γίνε και εσύ 1 από τους 5 τυχερούς νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν από 5 πακέτα δημητριακών Nesquik της Nestlé  με τη νέα προωθητική συσκευασία. Πάρε μέρος στον διαγωνισμό!

contest