Τέσσερα αστέρια στο Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa

Το Πέτρα & Φως, σας καλωσορίζει πλέον ως Boutique Hotel & Spa τεσσάρων αστέρων.
SHARES

Έχοντας ήδη στην κατοχή του την πιστοποίηση του τίτλου «Boutique Hotel», έχει ενταχθεί επισήμως στο πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, το οποίο αναδεικνύει τις προσπάθειες του πρωτοποριακού σχεδιασμού και της ανάπτυξης καινοτόμων υπηρεσιών φιλοξενίας στη χώρα μας.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει από το 2014,  το σήμα «Ελληνικό Πρωινό», το οποίο προσδίδει κύρος στις μονάδες τουρισμού καθότι ο γαστρονομικός πλούτος της Ελλάδος είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένος. Ο επισκέπτης μπορεί να γευτεί μία ευρεία γκάμα τοπικών εδεσμάτων και να χαλαρώσει απολαμβάνοντας  ποικιλία τσαγιών και βοτάνων μαζεμένα από το βουνό της Μάνης, τον Ταΰγετο.

Με σύμμαχο τη θέα στο κόλπο του Οιτύλου, το φιλικό προσωπικό του Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa προσφέρει αυθεντική φιλοξενία με συνέπεια στην αριστεία και την αρμονία αλλά και την ποιότητα. Η αναβάθμιση που υλοποίησε σε όλες τις καθορισμένες τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές που αφορούν τις υποδομές, τον εξοπλισμό και τα κτιριολογικά χαρακτηριστικά με σκοπό να εξασφαλίζεται η ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των φιλοξενουμένων ήταν μερικές από τις πιο βασικές επενδύσεις του ξενοδοχείου για να διασφαλίσει την απαραίτητη πιστοποίηση της κατάταξής του σε ξενοδοχείο 4 αστέρων σύμφωνα με τα διεθνή αναγνωρισμένα πρότυπα. Ταυτόχρονα η απόκτηση των ISO 9001 και 22000 που λειτουργούν συμπληρωματικά εγγυώνται την διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών ,την ασφάλεια και υγιεινή των τροφίμων   καθώς και την σταθερή ποιότητα του παραγομένου προϊόντος προς όφελος και ικανοποίηση των φιλοξενούμενων.

Έτσι, με την προσθήκη του τέταρτου αστεριού, το 2018 ξεκινάει μία νέα εποχή με υψηλή αισθητική και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, για να προσφέρει την σίγουρη επιλογή για μια παραδοσιακή αυθεντική φιλοξενία. Το Πέτρα & Φως υπόσχεται στιγμές ηρεμίας πλάι στο τζάκι, προσφέροντας την απαραίτητη χαλάρωση στο Spa και δίνοντας πολλές αφορμές για μια απόδραση γεμάτη εμπειρίες στην πανέμορφη φύση της Λακωνικής Μάνης.

Share
 

24Media Network

Οι λεπτομέρειες του deal

Ο Ρούμπεν Σεμέδο φτάνει στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό. Το Sport24.gr υπενθυμίζει το χρονικό της υπόθεσης και καταγράφει τις λεπτομέρειες του deal με Βιγιαρεάλ και Σπόρτινγκ.

Ντόουγκλας και άλλος ένας χαφ

Ο ΠΑΟΚ κινείται για έναν ακόμη κεντρικό χαφ, εκτός από τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, προκειμένου να γεμίσει τη μεσαία του γραμμή ενόψει Champions League

 
POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO