PUBLI

Το adidas Predator προσγειώθηκε στην Αθήνα με τον πιο εκρηκτικό τρόπο

Σε μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στους φίλους της adidas και του ποδοσφαίρου, το adidas Predator το πιο εμβληματικό παπούτσι στην ιστορία του ποδοσφαίρου επέστρεψε στην Αθήνα πιο ανανεωμένο από ποτέ για να σηματοδοτήσει το επόμενο κεφάλαιο της θρυλικής ιστορίας του.

Στον απόλυτο ποδοσφαιρικό προορισμό, Football Pro (Ερμού 133 Αθήνα), το Predator παρουσιάστηκε στους fans του brand μέσα από ειδικά activations και happenings προσφέροντας την πιο ολοκληρωμένη ποδοσφαιρική εμπειρία, ταξιδεύοντάς τους στον θρυλικό του κόσμο. 

Η adidas και το Football Pro υποδέχτηκαν τον κόσμο στους ειδικά αναδιαμορφωμένους χώρους του καταστήματος για να γνωρίσουν από κοντά το νέο Predator και να γίνουν μέρος της ιστορίας του σε ένα σκηνικό που ένωσε την urban κουλτούρα με την κουλτούρα του ποδοσφαίρου.

 

Στον χώρο του “Creative Zone” οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πορεία του εμβληματικού Predator μέσα στον χρόνο, ενώ παράλληλα είδαν την εξέλιξη και τη συμβολή του στην ιστορία του ποδοσφαίρου μέσα από video κορυφαίων παικτών, όπως ο David Beckham και o Zinedine Zidane. H ταινία μικρού μήκους της νέας καμπάνιας με πρωταγωνιστή τον Paul Pogba που παρουσιάστηκε με video projection, δημιούργησε μια δυναμική ατμόσφαιρά στον χώρο που σε μετέφερε από το γήπεδο στους δρόμους.

Το κοινό μεταφέρθηκε στο “Challenge Ζone”, στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, ο οποίος είχε μεταμορφωθεί με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο σε ποδοσφαιρική αρένα. H adidas έδωσε την ευκαιρία στους έφηβους φίλους του brand από τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου να φορέσουν πρώτοι τα νέα μοντέλα Predator και πάρουν μέρος σε ένα εκρηκτικό “1×1 tournament”, που καθήλωσε το κοινό για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Ο ξεχωριστός καλεσμένος της βραδιάς και η έκπληξη που περίμεναν όλοι οι fans, ο Κώστας Φορτούνης έκανε την απονομή του δώρου στον νικητή και μοιράστηκε για ακόμα μία φορά τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

 

Μουσικό ρυθμό στη βραδιά έδωσε ο DJ Kas με δυνατά beats που ξεχύθηκαν σε όλους τους χώρους του event, ενώ η  Amstel Free, η μοναδική μπίρα με 0,0% αλκοόλ και το νερό ΙΟΛΗ ξεδίψασαν τους φίλους του brand. 

Με έμπνευση από τα θρυλικά μοντέλα του παρελθόντος, το adidas Predator ξεκίνησε το νέο κεφάλαιο της ιστορίας του στην Αθήνα και αποκαλύφθηκε σε όλους τους fans με τον πιο ξεχωριστό τρόπο, σε ένα σκηνικό που ζωντάνεψε το παρελθόν του και το προσγείωσε στο σήμερα για να εμπνεύσει μία νέα γενιά παικτών και fans, τόσο μέσα αλλά και έξω από τα γήπεδα.

 

Το νέο Predator έρχεται μέσα από την καινούργια ποδοσφαιρική συλλογή Skystalker μαζί με τα νέα Χ, Nemeziz και COPA της adidas, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στο www.adidas.gr, σε επιλεγμένα adidas Stores και σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page adidas Football και @adidasGR στο Instagram