PUBLI

Το Final Four της Turkish Airlines Euroleague θα πραγματοποιηθεί στην Istanbul το 2017

Πέντε χρόνια μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στην Τουρκία, το Final Four επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη.

Το Final Four της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ της Ευρώπης, της Turkish Airlines Euroleague, θα φιλοξενηθεί στην Istanbul, 19 με 21 Μάϊου του 2017. Την ανακοίνωση πραγματοποίησαν στις 27 Σεπτεμβρίου, ο κ. Ilker Ayci, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Turkish Airlines, και ο κ. Jordi Bertomeu, Πρόεδρος και CEO της Euroleague Basketball.

Καθώς οι συναρπαστικοί Turkish Airlines Euroleague Final Four αγώνες θα εξελίσσονται, χάρη στην πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ του Euroleague Basketball και της Turkish Airlines, το εκπληκτικό αυτό γεγονός θα προσφέρει σε όλους τους λάτρεις των σπορ, στην Istanbul αλλά και παγκοσμίως, μία πραγματικά μοναδική εμπειρία.

 

Επιπλέον, για μια ακόμη φορά, το γεγονός αποτελεί ιδανική ευκαιρία για την ενεργοποίηση των πρωτοβουλιών φιλανθρωπίας της OneTeam, του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Euroleague Basketball, στη δημιουργία του οποίου συνέβαλε η Turkish Airlines το 2012.

”Εκτιμούμε ιδιαιτέρως τη συνεργασία μας με την Euroleague Basketball, καθώς μας επιτρέπει, εδώ και αρκετά χρόνια να αποτελούμε μέρος ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος, σχολίασε ο κ.  lker Ayci. Φέτος, είμαστε πιο υπερήφανοι από ποτέ, που είμαστε ο κύριος χορηγός του πρωταθλήματος, δεδομένου ότι το Final Four θα λάβει πράγματι χώρα στη γενέτειρα πόλη μας και παγκόσμιο αεροπορικό κόμβο, την Istanbul.

Είμαστε σίγουροι πως η διεθνής ατμόσφαιρα και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της πόλης μας, θα προσδώσουν μια επιπλέον πινελιά καινοτομίας και ενθουσιασμού, σε αυτό το εκπληκτικό γεγονός. Επιπλέον, κάθε χρόνο δεσμευόμαστε με την Euroleague Basketball να εφευρίσκουμε νέους και συναρπαστικούς τρόπους μετάδοσης αθλητικής εμπειρίας, που να ξεπερνά κάθε προσδοκία, προς όλους τους οπαδούς του μπάσκετ και τους ταξιδιώτες”.

”Το μπάσκετ σημειώνει εξαιρετική ανάπτυξη στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια, ενώ η Istanbul έχει ήδη μια άνευ προηγουμένου παράδοση στο Final Four, έτσι είμαστε ενθουσιασμένοι για τη στέψη του πρωταθλητή της EuroLeague εκεί, τον επόμενο Μάιο,» δήλωσε ο Jordi Bertomeu, Πρόεδρος και CEO της Euroleague Basketball.

”Θα επιστρέψουμε στο Sinan Erdem Dome, μία από τις ωραιότερες αρένες παγκοσμίως για να παρακολουθήσουμε μπάσκετ, ενώ είναι και το ιδανικό μέρος για την κορύφωση μίας περιόδου, κατά την οποία οι φίλαθλοι θα παρακολουθούν όλα τα αστέρια του μπάσκετ στις δικές τους πόλεις για πρώτη φορά στην ιστορία. Ο τρόπος με τον οποίο οι Τούρκοι οπαδοί συνεχίζουν να αγκαλιάζουν την EuroLeague, όλο και περισσότερο κάθε χρόνο, μας δίνει μεγάλη χαρά που θα τους έχουμε μαζί μας στα μεγαλύτερα παιχνίδια του Final Four”.

Η Turkish Airlines είναι ο κύριος χορηγός της Euroleague από το 2010, με τη συνεργασία να διαρκεί μέχρι το 2020. Με 290 προορισμούς παγκοσμίως, οι πελάτες και η διαδικτυακή κοινότητα της Turkish Airlines αποτελείται από ανθρώπους από όλον τον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία έχοντας δεσμευτεί στην παροχή μοναδικών εμπειριών, που να ξεπερνούν πάντα κάθε προσδοκία, υποστηρίζει τις αθλητικές εκδηλώσεις, ακριβώς όπως τις πτήσεις της κάθε μέρα.