Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Λάρισα

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ανακοινώνει τη δραστηριοποίησή του στη Θεσσαλία σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην «καρδιά» της Λάρισας.
SHARES

Ένα επιβλητικό κτήριο στη συμβολή των κεντρικών οδών Ρούσβελτ και Πατρόκλου θα στεγάσει το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μαζί με τα όνειρα χιλιάδων νέων της Θεσσαλίας και της ευρύτερης περιοχής που θα ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στην κορυφαία σχολή επαγγελματικής κατάρτισης.

Η παρουσίαση του Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ έλαβε χώρα την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας παρουσία μελών της διοίκησης, επαγγελματικών και διοικητικών φορέων της Θεσσαλίας, καθώς και του συνόλου των σημαντικών περιφερειακών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η βασική στρατηγική επιλογή του Ομίλου που είναι η σύνδεση των σπουδών με την αγορά εργασίας και υπογραμμίστηκε ότι η επένδυση στη Θεσσαλία εμπίπτει σε ένα ευρύτερο σχέδιο ανάδειξης της Ελλάδας ως διεθνές κέντρο εκπαίδευσης.

Με τη δραστηριοποίηση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ στη Λάρισα:

·Οι νέοι της Θεσσαλίας αποκτούν για πρώτη φορά πρόσβαση στα ανταγωνιστικά προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ τα οποία είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

·Ενισχύεται η τοπική κοινωνία και οικονομία με μια μεγάλη επένδυση στον τομέα της εκπαίδευσης που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, καθώς το σύνολο του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού προέρχεται από τη Θεσσαλία.

·Δημιουργείται ένα πρότυπο εκπαιδευτήριο διεθνών προδιαγραφών με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εργαστήρια στο κέντρο της Λάρισας.

---Κεραίες στραμμένες στο μέλλον

Επτά ολόκληρες δεκαετίες μετά την ίδρυσή του ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ έχει εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο εκπαιδευτικό φορέα, με βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία και με χιλιάδες αποφοίτους που κάνουν καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου και διαθέτει τεχνογνωσία σε ειδικότητες αιχμής. Με διεθνή βραβεία και διακρίσεις στο ενεργητικό του, συνεργασίες με τους κορυφαίους επαγγελματίες και ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του δικαίως θεωρείται η πρώτη επιλογή για σπουδές μεγάλης ζήτησης στην αγορά εργασίας.

---Πληροφορίες

Διεύθυνση: Ρούσβελτ 35 και Πατρόκλου, Λάρισα* (Δομή υπό Αδειοδότηση).

Τηλεφωνικό κέντρο: 2410-549360.

Email: thessaly@omiros.gr

Website: www.omiros.gr

Share
 

24Media Network

Fight of the day: Μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα;

Ο ΠΑΟΚ πέρασε και από το "Κλ. Βικελίδης", ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, έμεινε στο -6 από την κορυφή και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Μπορούν οι ερυθρόλευκοι να κατακτήσουν το πρωτάθλημα; Οκτώ συντάκτες του Sport24.gr απαντούν.

Τι είναι το ritiro που επέβαλε ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς συγκέντρωσε τους παίκτες του στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Το ritiro είναι κάτι συνηθισμένο στην Ιταλία, όχι στην Ελλάδα. Τι είναι, όμως, το... μάντρωμα των παικτών;

 

Σινεμά

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει όντως σέξι μια ερωτική σκηνή

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

PROMO
Social Man