Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Λάρισα

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ανακοινώνει τη δραστηριοποίησή του στη Θεσσαλία σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην «καρδιά» της Λάρισας.
SHARES

Ένα επιβλητικό κτήριο στη συμβολή των κεντρικών οδών Ρούσβελτ και Πατρόκλου θα στεγάσει το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ μαζί με τα όνειρα χιλιάδων νέων της Θεσσαλίας και της ευρύτερης περιοχής που θα ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στην κορυφαία σχολή επαγγελματικής κατάρτισης.

Η παρουσίαση του Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ έλαβε χώρα την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας παρουσία μελών της διοίκησης, επαγγελματικών και διοικητικών φορέων της Θεσσαλίας, καθώς και του συνόλου των σημαντικών περιφερειακών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε η βασική στρατηγική επιλογή του Ομίλου που είναι η σύνδεση των σπουδών με την αγορά εργασίας και υπογραμμίστηκε ότι η επένδυση στη Θεσσαλία εμπίπτει σε ένα ευρύτερο σχέδιο ανάδειξης της Ελλάδας ως διεθνές κέντρο εκπαίδευσης.

Με τη δραστηριοποίηση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ στη Λάρισα:

·Οι νέοι της Θεσσαλίας αποκτούν για πρώτη φορά πρόσβαση στα ανταγωνιστικά προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ τα οποία είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

·Ενισχύεται η τοπική κοινωνία και οικονομία με μια μεγάλη επένδυση στον τομέα της εκπαίδευσης που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, καθώς το σύνολο του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού προέρχεται από τη Θεσσαλία.

·Δημιουργείται ένα πρότυπο εκπαιδευτήριο διεθνών προδιαγραφών με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εργαστήρια στο κέντρο της Λάρισας.

---Κεραίες στραμμένες στο μέλλον

Επτά ολόκληρες δεκαετίες μετά την ίδρυσή του ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ έχει εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο εκπαιδευτικό φορέα, με βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία και με χιλιάδες αποφοίτους που κάνουν καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου και διαθέτει τεχνογνωσία σε ειδικότητες αιχμής. Με διεθνή βραβεία και διακρίσεις στο ενεργητικό του, συνεργασίες με τους κορυφαίους επαγγελματίες και ρεκόρ επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του δικαίως θεωρείται η πρώτη επιλογή για σπουδές μεγάλης ζήτησης στην αγορά εργασίας.

---Πληροφορίες

Διεύθυνση: Ρούσβελτ 35 και Πατρόκλου, Λάρισα* (Δομή υπό Αδειοδότηση).

Τηλεφωνικό κέντρο: 2410-549360.

Email: thessaly@omiros.gr

Website: www.omiros.gr

Share
 

24Media Network

"Γιάννης ο MVP"

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπούντενχολζερ, μίλησε στο Sport24.gr για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Έλληνες που γεμίζουν τα γήπεδα του ΝΒΑ (VIDEO).

Το χόμπι του Ρικ Πιτίνο δεν μπορείς να το πιστέψεις

O Ρικ Πιτίνο λατρεύει το μπάσκετ. Είναι το πάθος του. Το χόμπι του είναι κάτι που αφορά αγώνες, όχι όμως και ανθρώπους. Διαβάστε με τι ασχολείται από τη δεκαετία του '80 ο προπονητής του Παναθηναϊκού, για τη διασκέδαση του.

H νέα βαθμολογία της Basket League

O Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με αφαίρεση 6 βαθμών για την αποχώρηση του από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Basket League.

 
PROMO
Social Man