PUBLI

Το Perrier μεγάλος χορηγός στα Bar Awards 2019

Για τέταρτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής Bar Awards τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, βραβεύοντας τα καλύτερα μπαρ της Αθήνας και της χώρας, στο Box Athens, με παρουσία σύσσωμης της bartending σκηνής.

Το premium ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό Perrier  έδωσε το παρόν ως επίσημος χορηγός, «δροσίζοντας» τους παρευρισκόμενους με μοναδικά signature cocktails δια χειρός του κορυφαίου head-bartender του «A for Athens» Θοδωρή Πύριλλου. Από το Unlikely Belini με βάση το gin, αρωματικό κρασί και ανατρεπτικά συστατικά έως και το non-alcohol Cucumber Mule, ένα pop συνδυασμό χυμού αγγουριού, ginger και λεμόνι, τα cocktails του PERRIER®  το ανέδειξαν ως ένα απαραίτητο συστατικό στη νέα fine drinking εποχή!

Σε ειδική δοκιμασία ο Άρης Χατζηαντωνίου, δημιουργός και bar manager του Momix, αξιοποίησε με γρήγορα αντανακλαστικά τις οδηγίες της κριτικής επιτροπής για ένα mocktail πικάντικο, όξινο και πικρό, με πρωταγωνιστή το εναλλακτικό PERRIER®, ενώ παράλληλα δημιούργησε ένα συναρπαστικό, γεμάτο εντάσεις ποτό χωρίς αλκοόλ. Η εκτέλεση περιείχε ένα πρωτότυπο σιρόπι κρεμμυδιού το οποίο ανακάτεψε με διάφορα μπαχαρικά και φρέσκα εσπεριδοειδή, πρόσθεσε λίγες σταγόνες από σέλερι bitters και τόνωσε όλα τα συστατικά, γεμίζοντας το ψηλόλιγνο ποτήρι με PERRIER®.

Η ευφάνταστη δημιουργία, απέφερε στον Άρη Χατζηαντωνίου και το Momix, το ειδικό βραβείο PERRIER®, το οποίο απένειμε κ. Βαγγέλης Δρίτσας, Group Brand Manager της Nestlé Waters Hellas.