PUBLI

Το POWERADE στηρίζει και φέτος τον 35ο Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Το Νο1 αθλητικό ποτό βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά στο πλευρό των δρομέων, βοηθώντας τους να φτάσουν στο στόχο τους.

Το POWERADE, το επίσημο αθλητικό ποτό των σημαντικότερων αθλητικών διοργανώσεων, στηρίζει για 14η χρονιά τον 35ο Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Το αγαπημένο αθλητικό ποτό καλύπτει και φέτος τις ανάγκες ενυδάτωσης* σε περισσότερους από 42.000 δρομείς που θα συμμετάσχουν στους αγώνες δρόμου των 5χμ, 10χμ  και 42 χιλιομέτρων.

Το POWERADE θα βρίσκεται εκεί για να δροσίσει και να ενυδατώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους τους συμμετέχοντες, μέσω των σταθμών ενυδάτωσης, και να τους εμψυχώσει στην προσπάθειά τους να πετύχουν το στόχο τους. Φυσικά, δε θα λείπουν τα happenings και οι εκπλήξεις, τόσο για τους δρομείς, όσο και για τους παρευρισκόμενους που θα είναι εκεί για να τους στηρίξουν. Όπως κάθε χρόνο, ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα βρίσκονται και εργαζόμενοι και συνεργάτες της The     Coca-Cola Company, ενισχύοντας με τη σειρά τους τη σπουδαία αυτή αθλητική γιορτή της πόλης που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία.

Παράλληλα, το POWERADE συμμετέχει και στο εθελοντικό πρόγραμμα συλλογής και ανακύκλωσης πλαστικών μπουκαλιών που θα χρησιμοποιήσουν οι δρομείς κατά μήκος των διαδρομών, συνδράμοντας στην προσπάθεια της περιβαλλοντικής οργάνωσης ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, η οποία με την εθελοντική της ομάδα “GREEN TEAM” υλοποιεί το πρόγραμμα. Στόχος της ενέργειας, είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος.

*Τα διαλύματα υδατανθράκων – ηλεκτρολυτών ενισχύουν την απορρόφηση του νερού κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης και συμβάλλουν στη διατήρηση των επιδόσεων αντοχής κατά τη διάρκεια παρατεταμένων ασκήσεων αντοχής.