Το Sympossio διαπρέπει στα φετινά βραβεία του Τουρισμού

Χρυσές διακρίσεις για το Sympossio Greek Gourmet Touring στις μεγάλες εκδηλώσεις απονομής βραβείων στον κλάδο του τουρισμού.
SHARES

Το Sympossio με 9 χρόνια στο ενεργητικό του, έχοντας καθιερωθεί ως θεσμός, έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου, των επαγγελματιών του τουρισμού και των εκπροσώπων άλλων κλάδων κι αυτό φαίνεται από τα βραβεία που απέσπασε για άλλη μία χρονιά.

Το Sympossio κατέκτησε το χρυσό βραβείο στις τελετές των Tourism Awards και Hospitality Awards, ξεχωρίζοντας ανάμεσα στα διαμάντια του ελληνικού τουρισμού ως το μοναδικό, εξαγωγικό όχημα προβολής και προώθησης της Ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό.

Tα βραβεία αυτά έρχονται να επισφραγίσουν τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το Sympossio από το 2009 μέχρι και σήμερα, ταξιδεύοντας κάθε χρόνο σε πόλεις της Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης προβάλλοντας περιοχές της Ελλάδας μέσα από δημιουργικές συνταγές που συνδέονται με συγκεκριμένες πτυχές της ελληνικής κουλτούρας και ιστορίας.

Φέτος, παρουσιάζεται ένα μαγευτικό “Οδοιπορικό στην Πελοπόννησο» το οποίο, μετά από μεγάλη αποδοχή και ζήτηση, αναμένεται να επισκεφτεί πάνω από 37 πόλεις, σε 15 χώρες.

Στο ταξίδι αυτό, συνοδοιπόροι είναι επιχειρηματίες του κλάδου και ξενοδόχοι της Πελοποννήσου, τους οποίους θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την στήριξη τους.

Τα ξενοδοχεία: Aldemar Resorts, Saint George Lycabettus, Airotel, Kinsterna, Kyrimai, Elite, 3sixty, Abeliona Retreat αλλά και τις εταιρείες: Aegean Airlines, ΛΟΥΞ, Κτήμα Σκούρα, Παπαδημητρίου, Unilever, Heteroclito, Coffee Island, Ανδρίτσαινα, Apivita, Μερκούρογλου, Breadfactory, Μικρό Άγιο Όρος, Ploos και UPS.

Έχοντας την στήριξη του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, των Περιφερειών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και του Οργανισμού Enterprise Greece, το Sympossio σε βάθος χρόνου έχει αποδείξει έμπρακτα με την πορεία του ότι όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε θετικά στην προώθηση του γαστρονομικού προφίλ της χώρας μας.

Το βραβείο στην τελετή των Tourism Awards παρέλαβε η κ. Κατερίνα Γκαγκάκη, Ambassador του Sympossio, η οποία δήλωσε ερωτευμένη με την ομάδα αλλά και το έργο που παράγεται με τόσο μεράκι και επιτυχία ώστε να προβάλλεται η ελληνική γαστρονομία και ο πολιτισμός μας στο εξωτερικό.

O εμπνευστής του Sympossio, κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts, ευχαρίστησε από καρδιάς τόσο την μοναδική ομάδα του Sympossio όσο και τους συνοδοιπόρους σε αυτό το όμορφο ταξίδι γεύσεων και συναισθημάτων και υπόσχεται ότι το Sympossio θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την υλοποίηση του οράματός του για την τοποθέτηση της Ελλάδας σε περίοπτη θέση στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Για περισσότερες πληροφορίες & στοιχεία επικοινωνίας: Μαρία Μαστρονικόλα, Publicrelations@aldemar.gr.

Share
 

24Media Network

Ελέ: "Ο Στρακόσια ήταν σαν αδερφός. Και η ρουφιάνα η ζωή... αυτόν έφαγα"

Η τελευταία του συνέντευξη χάνεται στο βάθος των χρόνων. Από τη μία, αμφιβάλλει αν αυτά που σκέφτεται έχουν ενδιαφέρον για τον αναγνώστη. Από την άλλη, αμφιβάλλει για το αν υπάρχει λόγος να μοιραστεί αυτά που έχει στο μυαλό. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, απελευθερωμένος από οπαδικές ταμπέλες και με θαυμαστή εσωτερική ισορροπία, μιλάει στο Contra.gr για ιστορίες, ποδοσφαιρικές και μη, που γνωρίζουν πολύ λίγοι.

Το δίκιο και το άδικο του Χιμένεθ

Ο Τσάρλυ γράφει για τις ευθύνες του Μανόλο Χιμένεθ στο ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού, την "κληρονομιά" του Ουζουνίδη και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Ισπανός τεχνικός.

 
PROMO
Social Man