PUBLI

Το World Class Fine Drinking Coctail Festival ξεκινάει αύριο στη Θεσσαλονική

Η μεγαλύτερη γιορτή του καλού ποτού και των εκλεκτών spirits ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη! Εσείς που θα είστε 12, 13 και 14 Δεκεμβρίου;

Εμείς σίγουρα θα είμαστε στο  λιμάνι της Θεσσαλονίκης – Αποθήκη Γ’, αύριο στις 20. 00, όπου ανοίγει τις πόρτες του το World Class Fine Drinking Cocktail Festival!

Για 3η συνεχόμενη χρονιά τo World Class Fine Drinking, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά για να αναδείξει τα κλασικά cocktails στις πιο σύγχρονες εκδοχές τους.  Ακολουθώντας την παγκόσμια τάση στον χώρο του ποτού, όπου κλασικές προτάσεις σερβιρισμάτων επανέρχονται στο προσκήνιο, με μια φρέσκια ματιά,  το World Class Fine Drinking, Cocktail Festival, έρχεται για να αναδείξει τις σύγχρονες εκδοχές των πιο εμβληματικών κλασικών κοκτέιλ.

Για τρείς ημέρες, σε ένα συναρπαστικό σκηνικό, 27 από τα κορυφαία bars της πόλης δημιουργούν με luxury spirits Classic Cocktails with a twist και σας περιμένουν να τα απολαύσετε!

 

Και τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ, τα μουσικά συγκροτήματα My Excuse και Souled Out θα βρίσκονται στη σκηνή του World Class Fine Drinking Cocktail Festival σε καταπληκτικά live act, για να δώσουν ρυθμό και ένταση όπως μόνο εκείνοι ξέρουν.

 

Φέτος, για πρώτη χρονιά, εκτός από 9 pop-up bar ημερησίως, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα μαζί με τα κοκτέιλ serves να απολαμβάνουν διαφορετικές προτάσεις urban street food από το Mahalo Food Truck και το Paola Mobile Pizzeria.

Αποκτήστε το βραχιολάκι σας στην είσοδο και ζήστε την εμπειρία!

#FineDrinkingSKG #CocktailFestival #WorldClassGreece #DrinkResponsibly