PUBLI

Τρία απλά βήματα για να αποκτήσετε την ασφάλεια που παρέχει η Anytime

Το 91% των πελατών της Anytime δηλώνει ικανοποιημένο, τόσο από τις παροχές της, όσο και από τις ανταγωνιστικές τιμές των συμβολαίων της.

Η Anytime είναι μία αξιόπιστη επιλογή που καλύπτει τις ανάγκες του οδηγού, ενώ προσφέρει οικονομικές τιμές, χωρίς να “ρίχνει” την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Είναι πολύ σημαντικό ο οδηγός να νιώθει ασφάλεια έχοντας δίπλα του το εξειδικευμένο προσωπικό της Anytime 24 ώρες το 24ωρο, σε κάθε χιλιόμετρο που διανύει, ακόμα και αν σημειωθεί μια ατυχής στιγμή και χρειαστεί κινητοποίηση της οδικής βοήθειας.

Η Anytime κάνει την επιλογή αυτή πολύ πιο εύκολη. Το 91% των πελατών της δηλώνει ευχαριστημένο από τις υπηρεσίες και τις παροχές της. To γεγονός αυτό απορρέει κυρίως από τον συνδυασμό ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής των ασφαλίστρων (συμβόλαια από 11 ευρώ το μήνα).

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Anytime

και πάρτε τιμή.

Επιλέξτε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου.

Λάβετε το συμβόλαιο στο e-mail σας την ίδια στιγμή.

Η Anytime διαθέτει τρία ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου:

Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.

Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και τη κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.

Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Μπορείτε να γίνετε και εσείς ένας από τους ευχαριστημένους πελάτες της Anytime και να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας με άτοκες δόσεις, μόνο από €11/μήνα.

Και όλα αυτά με την εγγύηση και την αξιοπιστία της Interamerican!

Πάρε τιμή για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου, τώρα