ORIGINALS

4 τρόποι να γιορτάσεις την Steak & Blowjob Day

Η 14η Μαρτίου είναι η παγκόσμια ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας. Και το ONEMAN σου λέει πώς να την γιορτάσεις.

Δεν ξέρουμε ακριβώς ποιός εφήυρε αυτή την ημέρα. Κάποιοι λένε ότι το έκαναν οι Αρχαίοι Ρωμαίοι. Αλλά δεν θα τους πιστέψουμε. Κάποιοι άλλοι λένε ότι το έκανε ο Πρόεδρος Truman. Ούτε αυτούς θα τους πιστέψουμε. Εμείς λέμε ότι το έβγαλαν κάποιοι άνδρες που απλά δεν γούσταραν τον Άγιο Βαλεντίνο. Και πολύ καλά έκαναν.

Στις 14 Μαρτίου λοιπόν ο άνδρας έχει την τιμητική του. Εκατοντάδες αγελάδες σφαγιάζονται πρόθυμα για να σερβιριστούν με το αιματάκι τους στα πιάτα ανδρών που έχουν φορέσει τα καλά τους και περιμένουν το δείπνο να σερβιριστεί πριν περάσουν στην πεολειχία.

Σύμφωνα με την Wikipedia δε: “Η πεολειχία ή πεολειξία είναι η διέγερση του πέους και ιδιαίτερα της βαλάνου με την εισδοχή του στη στοματική κοιλότητα παράλληλα με τη χρήση της γλώσσας και των χειλιών. Μπορεί να είναι μέρος του προκαταρκτικού ερωτικού παιχνιδιού ανάμεσα σε δύο συντρόφους πριν έρθουν σε σεξουαλική επαφή (συνουσία), αλλά και τρόπος ολοκληρωμένης σεξουαλικής ικανοποίησης του άντρα. Η τεχνική της πεολειχίας εκμεταλλεύεται την μεγάλη συγκέντρωση νευρικών απολήξεων στην βάλανο, καθώς και την υγρότητα της στοματικής κοιλότητας και της γλώσσας και την ευκινησία της τελευταίας, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη διέγερση. Στην ψυχολογία, κατά μία έννοια η πεολειξία επέχει για τον άντρα την έννοια της κυριαρχίας του πάνω στη γυναίκα, χωρίς όμως αυτό να θεωρείται απόλυτο”.

Ο κυρίαρχος άντρας λοιπόν έχει την τιμητική του αυτή την ημέρα. Μόνο που όχι απλά δεν είναι γνωστή αυτή η ημέρα στις γυναίκες αλλά οι περισσότερες θα σου ρίξουν και παντόφλα έτσι και την επικαλεστείς (μάλλο επειδή του Αγίου Βαλεντίνου είχες πολλή δουλειά για να κάνεις κάτι με την γκόμενά σου).

Το ONEMAN θα γιορτάσει αυτή την ημέρα, δίνοντάς σου 4 τρόπους για να την γιορτάσεις. Μόνος σου ή με παρέα.

Πήγαινε στα βασίλεια του κρέατος

Τα έγραψε και ο Μάνος Μίχαλος πριν λίγο καιρό για την σπαλομπριζόλα του Base Grill (Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι). Πώς να αντισταθείς στην θέα ενός μεγάλου κομματιού κρέατος, ιδανικά ψημένου για να διατηρεί τα υγρά του (ναι, και το αίμα του) και σερβιρισμένου δίπλα σε μια πανδαισία ορεκτικών.

 

Εξίσου καλή μπριζόλα θα βρεις και στο Argentina (Μπιτάκου 3, Καλέτζι Μαραθώνα). Θα χρειαστεί να πας μέχρι το Καλέντζι του Μαραθώνα για να βρεθείς στα τραπέζια του αλλά τα Αργεντίνικα κρεάτα θα σε ανταμείψουν για τη διαδρομή μέχρι εκεί.

 

Φτιάξ’ τη μόνος σου

Για εργένηδες αλλά και για εκείνους που η κοπέλα τους δεν θέλει να γιορτάσει αυτή τη μέρα (μιας και εσύ δεν ήθελες να γιορτάσεις ένα μήνα πριν). Πήγαινε στο χασάπικο και μπες στο δίλημμα της μοσχαρίσιας ή της χοιρινής μπριζόλας. Η μέρα θέλει μια καλή μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα αλλά δεν θα σε κατηγορήσει κανείς αν πάρεις μερικά μπριζολάκια λαιμού. Για το πώς θα τα φτιάξεις, εμπιστεύσου τον φίλο Jamie. Μπορεί να είναι τσαπατσούλης και βρωμιάρης αλλά δίνει πολύ καλά tips για το ψήσιμο του μοσχαρίσιου κρέατος. Ειδικά αν δεν έχεις κάρβουνα.

 

Δοκίμασε μια διαφορετική μπριζόλα

Χρωστάμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο Kozi’s και θα το κάνουμε την επόμενη φορά που θα βρεθούμε εκεί (Παναγή Τσαλδάρη 32-34, Μελίσσια). Κι αυτό γιατί πέρα από το πολύ νόστιμο burger έχει μια μπριζόλα, η γεύση της οποίας είναι ικανή να σε κάνει θαμώνα του μέρους. Λέγεται Chakalaka steak και μιλάμε για μοσχαρίσια μπριζόλα αρωματισμένη με Νοτιοαφρικάνικα μπαχαρικά. Μην φοβηθείς να δοκιμάσεις. Θα σου αρέσει σίγουρα.

 

Πάρε τα ηνία

Δεν είναι δυνατόν να μην έχεις κι εσύ το δικαίωμα να γιορτάσεις μια μέρα. Τέρμα στην προπαγάνδα που θέλει τους άνδρες να γιορτάζουν κάθε μέρα και τις γυναίκες να έχουν μόνο την 8η Μαρτίου και την 14η Φεβρουαρίου. Δικαιούσαι κι εσύ να γιορτάσεις.

Πήγαινε λοιπόν με πηγμή μπροστά στην κοπέλα σου και ζήτα της να τιμήσει αυτήν την τόσο σημαντική για εσένα (μόλις έγινε) ημέρα. Αν πέσεις σε τοίχο, μη σκας, κάνε θεαματική έξοδο και πήγαινε στους φίλους σου να δείτε μπάλα και να φάτε σουβλάκια.

Κάτι είναι κι αυτό.