ΒΙΒΛΙΟ

Η καλύτερη ‘Suicide Squad’ είναι αυτή που ζωγραφίζουν οι φαν

Όταν το fan art συναγωνίζεται επάξια το επίσημο artwork για την ταινία.

Λίγο παραπάνω χρόνο την ημέρα από τον μέσο άνθρωπο να περνάς στο Ίντερνετ και δε θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι είτε πρόκειται για ταινία, είτε για σειρά, είτε για κόμικ, είτε ακόμα και για μία καινούρια δισκογραφική δουλειά που μπορεί να δώσει τροφή για ευφάνταστα εξώφυλλα, το online fandom της εκάστοτε κατηγορίας από αυτές που μόλις προαναφέρθηκαν, θα αναλάβει πάντα φτιάξει τον παράλληλο δικό του κόσμο. Από αναλύσεις, θεωρίες και ιστοσελίδες-αφιερώματα, μέχρι fanfiction και fan art, οι φαν του 21ου αιώνα δεν αρκούνται σε απλό σχολιασμό. Θέλουν να δημιουργήσουν.

Φανταστείτε λοιπόν τι μπορεί να γίνει με την περίπτωση μιας ταινίας σαν το ‘Suicide Squad’, που η ίδια η έντονα ποπ αισθητική του σε όλα τα μέσα προώθησης, είναι σαν να σε προσκαλεί να κάνεις κι εσύ παιχνίδι. Δείτε παρακάτω μερικά από τα φοβερά arts που έφτιαξαν οι φαν εν όψει της κυκλοφορίας της ταινίας και μείνετε στο ακουστικό για να τσεκάρετε αμέσως μετά και τα εκπληκτικά επίσημα πόστερ της Warner Bros.

(Προς έκπληξη απολύτως κανενός, ο πολύχρωμος χαρακτήρας της Harley Quinn είναι αυτός που επικρατεί με διαφορά και σε ποιότητα και σε ποσότητα).

source

source

source

source

source

source

source

source

source

source

source

source

source

source

source

source

source

source

source

source

source

source

Artist: Tiago Da Trinti

ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ‘SUICIDE SQUAD’

* Το ‘Suicide Squad’ βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 25 Αυγούστου από την Tanweer.

ΟΛΑ ΤΑ SQUAD FILES

Will Smith, Joel Kinnaman & Jay Hernandez
Cara Delevingne & Margot Robbie
Jared Leto
Jai Courtney & Karen Fukuhara
Adewale Akkinuoye-Agbaje
David Ayer
Όλο το Squad απαντά: [???]