ΣΙΝΕΜΑ

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας ‘Brightburn: Ζωντανή Κόλαση’

Την Τετάρτη 23/5 στο Village @ THE MALL ATHENS δείτε για πρώτη φορά ένα ανατρεπτικό, ριζοσπαστικό κινηματογραφικό είδος: το υπερηρωικό θρίλερ τρόμου.

Το Brightburn: Ζωντανή Κόλαση, σε παραγωγή του ταλαντούχου James Gunn, σκηνοθέτη των Guardians of the Galaxy, παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα ανατρεπτικό, ριζοσπαστικό κινηματογραφικό είδος: το υπερηρωικό θρίλερ τρόμου. Σκηνοθετημένο από τον David Yarovesky (The Hive), σε σενάριο Brian και Mark Gunn, το Brightburn: Ζωντανή Κόλαση θυμίζει απολαυστική horror εκδοχή του μύθου Superman: Τι θα γινόταν αν ένα προικισμένο παιδί από έναν άλλο κόσμο προσγειωνόταν στη Γη, αλλά αντί να γίνει ήρωας προς όφελος της ανθρωπότητας, εξελιχθεί σε κάτι επικίνδυνο και νοσηρό; Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Elizabeth Banks (Ηunger Games, Pitch Perfect) στο πλάι του ανατριχιαστικά πειστικού, νεαρού Jackson A. Dunn.

Μετά από πολλές άκαρπες προσπάθειες να συλλάβει, τα όνειρα της Tori (Elizabeth Banks) γίνονται πραγματικότητα με τον ερχομό ενός μυστηριώδους μωρού. O Brandon (Jackson A. Dunn) μοιάζει να ενσαρκώνει ό,τι επιθυμούσε η Tori και ο σύζυγος της Kyle (David Denman). Είναι έξυπνος, ταλαντούχος και γεμάτος περιέργεια για τον κόσμο. Αλλά, όσο πλησιάζει την εφηβεία, ο Brandon εκδηλώνει σκοτεινές δυνάμεις και η Tori αμφιβάλλει για τον ίδιο της τον γιο. Όταν ο Brandon αρχίσει να συμπεριφέρεται τρομαχτικά, οι πιο κοντινοί του βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο, αφού από παιδί θαύμα μεταμορφώνεται σε μοχθηρό αρπακτικό.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και δείτε πρώτοι την επική 3D περιπέτεια που έρχεται στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

 

Ορίστε και το τρέιλερ: