ΣΙΝΕΜΑ

Κέρδισε 3 διπλές προσκλήσεις για κάθε μέρα στις Νύχτες Τρόμου

Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Horrorant 'Νύχτες Τρόμου' επιστρέφει.

Για 4η συνεχή χρονιά, το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών τρόμου, Horrorant Film Festival – ‘ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ’ ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στους φίλους του τρόμου και όχι μόνο, ανανεωμένο και έτοιμο για ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, με τέσσερις ακόμα πόλεις, την Αλεξανδρούπολη, τη Λάρισα, τη Ρόδο και το Ηράκλειο, να προστίθενται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Οι Νύχτες Τρόμου αποτελούν το πρώτο και μεγαλύτερο φεστιβάλ ταινιών τρόμου στην Ελλάδα, και ένα από τα πιο ανερχόμενα της Ευρώπης, έχοντας ήδη τραβήξει τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας. Κάθε χρόνο δίνει την ευκαιρία στους χιλιάδες των θεατών του να παρακολουθήσουν genre ταινίες απ’ όλες τις γωνιές του κόσμου, πολλές από τις οποίες σε πρώτη πανελλήνια ή και παγκόσμια προβολή.

Έτσι και φέτος, το 4ο φεστιβάλ Νύχτες Τρόμου, έχει ετοιμάσει για σένα ένα πρόγραμμα με πάνω από 40 διεθνείς και Ελληνικές παραγωγές, καθώς και 20 νέες παραγωγές μικρού μήκους. Το πρόγραμμα, εκτός από τις πρεμιέρες, θα συμπεριλαμβάνει και τα καθιερωμένα αφιερώματα, με τη φετινή χρονιά να έχει μια αύρα επιστημονικής φαντασίας, με αφιέρωμα στο Sci-Fi Horror, αλλά και ελληνικό άρωμα, με ένα αφιέρωμα στον Ελληνικό Τρόμο.

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και κέρδισε 1 από τις 3 διπλές προσκλήσεις για κάθε μέρα του φεστιβάλ (4-10 Μαΐου).