ΣΙΝΕΜΑ

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας ‘Thor: Ragnarok’

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Thor: Ragnarok την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στο Village at the Mall Athens και ώρα 20:30.

Στο Thor: Ragnarok των Marvel Studios ο Thor είναι φυλακισμένος στην άλλη άκρη του σύμπαντος χωρίς να έχει στη διάθεσή του το τρομερό του σφυρί. Πρέπει να νικήσει το χρόνο για να επιστρέψει στον πλανήτη Asgard και να σταματήσει το Ragnarok, δηλαδή την καταστροφή του πλανήτη του και του πολιτισμού του, από τα χέρια μιας νέας, παντοδύναμης απειλής, της αδίστακτης Hela. Πρώτα, όμως, πρέπει να διευθετήσει μερικά φλέγοντα ζητήματα.

Πρώτον, να στεφθεί νικητής μιας θανάσιμης μονομαχίας ενάντια στον πρώην σύμμαχό του και επίσης Εκδικητή – τον Απίθανο Hulk! Στη συνέχεια, να βρει καινούργιο οπλοστάσιο για να πολεμήσει, αφού έχει αποχαιρετήσει το περιβόητο σφυρί του και τέλος να σχηματίσει μια παρέα σκληρών πολεμιστών, για να βάλουν ένα χεράκι και αυτοί στο δύσκολο έργο που πρέπει να φέρει εις πέρας.

2 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D

Μπείτε στον διαγωνισμό και κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Thor: Ragnarok την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στο Village at the Mall Athens και ώρα 20:30.