AP IMAGES
ΣΙΝΕΜΑ

O Brad Pitt συναντήθηκε με την Jennifer Aniston και το internet τρελάθηκε

Οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στα 2020 SAG Awards και είχαν ένα τετ-α-τετ γεμάτο νοσταλγία.

Είναι κάποιες καταστάσεις που δεν μπορείς να προβλέψεις πώς θα εξελιχθούν. Όπως για παράδειγμα η συνάντηση με έναν άνθρωπο που έχεις περάσει κάποια χρόνια της ζωής σου, χωρίσατε και μετά ξαναβρεθήκατε τυχαία σε κάποια εκδήλωση.

Η αντίδραση του καθενός μπορεί να είναι διαφορετική σε μια τέτοια περίπτωση. Άλλος μπορεί να κάνει πως δεν σε είδε καν. Βέβαια, μπορεί να υπάρξει και μια έντονη στιγμή, την οποία δεν περίμενε κανείς. Το τελευταίο έγινε με τη συνάντηση των Brad Pitt και Jennifer Aniston στα backstage των 2020 SAG Awards το βράδυ της Κυριακής (19/1).

 

 

Οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι κέρδισαν κι από ένα βραβείο (o Pitt για το ρόλο του στο Once Upon a Time in Hollywood και η Aniston για το The Morning Show) στη μεγάλη βραδιά, είχαν ένα τετ-α-τετ γεμάτο νοσταλγία στα backstage, με τις κάμερες των φωτογράφων (όπως ήταν φυσικό) να παίρνουν φωτιά.

O Brad και η Jennifer ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, ενώ παρέμειναν παντρεμένοι από το 2000 μέχρι και το 2005, όταν χώρισαν για χάρη της Angelina Jolie. Ωστόσο, όπως φάνηκε από τη στιγμή που είχαν οι δυο τους στα SAG Awards, έχουν ξεπεράσει το στάδιο του θυμού και τρέφουν μια βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλο.

AP Images

(O Brad Pitt και η Jennifer Aniston στο κόκκινο χαλί των Golden Globe Awards το 2002)

Όταν οι φωτογραφίες τους από τη βραδιά κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο, επικράτησε ένας μικρός πανικός, με τους χρήστες του twitter να νοσταλγούν τις παλιές καλές στιγμές, ενώ άλλοι παρακαλούσαν για επανασύνδεση των δύο σταρς.

Δύο ήταν οι στιγμές που σημάδεψαν την συνάντησή τους το βράδυ της Κυριακής. Η μία ήταν όταν ο Brad Pitt έπιασε τον αριστερό καρπό της Jennifer Aniston την ώρα που εκείνη κατευθυνόταν προς την κεντρική αίθουσα.

Η δεύτερη ήταν όταν ο Pitt παρακολουθούσε ενθουσιασμένος από τα backstage την Aniston να ανεβαίνει στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της. Ένα video μάλιστα που ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός των SAG Awards στο twitter γράφοντας πως: “θέλουμε να βλέπουμε για πάντα τον Brad να κοιτάει την Jen να παραλαμβάνει το βραβείο της”.

Τι άλλο να πούμε τώρα εμείς γι’ αυτούς τους δύο;

(Κεντρική φωτογραφία: AP Images)

***

Η Ιωσηφίνα Γριβέα και ο Θοδωρής Δημητρόπουλος κάνουν μια αναδρομή σε 90+ χρόνια ιστορίας των Όσκαρ, γεμάτα περίεργες ιστορίες και σπουδαίες ταινίες. Από τον ‘Άρχοντα των Δαχτυλιδιών’ και τον ‘Τιτανικό’, μέχρι τη ‘Γκαρσονιέρα’ και το ‘Λιμάνι της Αγωνίας’, ξεχωρίζουμε τα αγαπημένα μας φιλμ που πήραν Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.