CREDIT: AP PHOTO
ΣΙΝΕΜΑ

O Seth Rogen φτιάχνει τασάκια. Δεν χρειάζεται την κριτική σου, ευχαριστώ

Εμείς πάντως θα τα αγοράζαμε.

Ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός και ιδιοκτήτης εταιρείας παραγωγής κάνναβης. Πλέον, και συλλέκτης και κατασκευαστής τασακίων.

Ο Seth Rogen έκανε το όνειρο που μοιραζόταν με τον μόνιμο συνεργάτη του Evan Goldberg πραγματικότητα πριν λίγους μήνες, με την καναδική εταιρεία τους Houseplant να έχει ξεκινήσει τις δραστηριότητές στην πώληση της κάνναβης με απώτερο στόχο τον αποστιγματισμό της και την άσκηση πίεσης εναντίον των αυστηρών ποινών που σχετίζονται μ’ αυτήν.

Αν δεν είχες υπόψη σου την αγάπη του Rogen για την κάνναβη – δεν ξέρω πώς βέβαια, ο άνθρωπος έκανε καριέρα με stoner movies – θα σου δώσουμε την εξής εικόνα. Μόνο ο Snoop Dogg θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τη δημόσια αγάπη του για το προϊόν.

Ως φανατικός καπνιστής της λοιπόν, ο δημιουργός χρειάζεται τασάκια. Πολλά τασάκια.

Καινούρια τασάκια που τον βολεύουν τελευταία.

Τασάκια για μεγάλες παρέες.

Συλλεκτικά designer τασάκια.

Τασάκια παλαιότερης τεχνολογικής αιχμής.

Ξύλινα vintage τασάκια που λάτρεψε αρκετά για να ρισκάρει τη ζωή του.

Άλλη χάρη ωστόσο έχει το τασάκι που φτιάχνεις ο ίδιος. Μιας που έχει καταπιαστεί με την κεραμική τελευταία όπως δήλωσε πρόσφατα και στο GQ, ο ηθοποιός άρχισε να δοκιμάζει τις δυνάμεις του σε δικά του, boho τασάκια.

«Υπάρχει κάτι πολύ θεραπευτικό [στην κεραμική]. Είναι σαν yoga, μόνο που στο τέλος έχεις φτιάξει κι ένα πράγμα», είπε συγκεκριμένα και αργότερα άρχισε να ποστάρει τις προσπάθειές του και στο Instagram.

Οι πρώτες του απόπειρες έμοιαζαν λίγο με τους stoners που έχει υποδυθεί. Ασταθείς, τραχείς, πάντα χαρισματικοί.

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά, η φόρμα τους άρχισε σιγά-σιγά να ισιώνει. Όπως συμβαίνει δηλαδή και με τους slackers του.

Και φτάνουμε στο τελευταίο ποστ της ακραίας βελτίωσης.

Από τις λεπτομέρειες μέχρι το χρώμα και το σετάρισμα της Insta-ready φωτογραφίας, ο Rogen θα μπορούσε να αρχίσει να τα πουλάει και στο Etsy.

View this post on Instagram

I made an ashtray with a matching vase.

A post shared by Seth (@sethrogen) on

Δεν συμφωνούν όλοι μαζί μου βέβαια. Και θα ήταν απολύτως ok, αν δεν τον στεναχωρούσαν παντελώς αναίτια.

«Μόλις έμαθα ότι ο Seth Rogen φτιάχνει επαρκή, άγουστα κεραμεικά», γράφει ένας χρήστης. «Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ», απαντάει ο Rogen.

Και ένα τασάκι σε σχήμα καρδιάς έσπασε.

Φαν και μη έσπευσαν αμέσως να παρηγορήσουν τον ηθοποιό στο Twitter γιατί ντάμιτ, η προσπάθεια μετράει.

Ο Rogen στο μεταξύ θα έχει ένα γεμάτο καλοκαίρι με το ‘Lion King’ όπου χαρίζει τη φωνή του στον Pumbaa, το τελευταίο στάδιο μιας κωμωδίας που γύρισε ο συχνός διευθυντής φωτογραφίας του Brandon Trost ‘An American Pickle’ και την προετοιμασία δύο βιογραφικών δραμάτων – το ‘The Trial of the Chicago 7’ του Aaron Sorkin (A Few Good Men, The Social Network, The West Wing) και του ‘Newsflash’ του David Gordon Green (Halloween, Vice Principals) όπου θα υποδυθεί τον εμβληματικό παρουσιαστή ειδήσεων Walter Cronkite, τις στιγμές όπου χρειάστηκε να ανακοινώσει στους θεατές τον θάνατο του John F. Kennedy.

Το πρόγραμμα είναι πιεστικό και οι δουλειές του πίσω από τις κάμερες πολλές. Ξέρουμε βέβαια πώς έχει διαλέξει να χαλαρώνει, οπότε δεν ανησυχούμε.