ΣΙΝΕΜΑ

Τώρα μπορείς να κοιμηθείς στο σπίτι του ‘Scream’ μαζί με τον Ghostface, καλή τύχη

Όταν λέμε ότι θα ζωντανέψουν οι εφιάλτες σου, το εννοούμε κυριολεκτικά.

Δεν είναι reboot. Δεν είναι remake. Δεν είναι sequel. Δεν είναι prequel.

Είναι sleepover.

Το εμβληματικό teen θρίλερ των παιδικάτων σου κάνει comeback, αλλά όχι σαν όλα τα υπόλοιπα properties του Χόλιγουντ. Λίγους μήνες πριν το Halloween, βγάζει από τον τάφο τον Ghostface και τον βάζει στον τόπο του εγκλήματος για να σε κρατήσει ξύπνιο.

Οι φαν του ορίτζιναλ ‘SCREAM’, Anthony Masi και Nate Ragon, δημιούργησαν πριν λίγους μήνες μία καμπάνια στο Kickstarter με στόχο να οργανώσουν μια τελείως διαφορετική προβολή της ταινίας. Το ‘Scream Comes Home’.

Επικοινώνησαν με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού στο Tomales της Καλιφόρνια όπου γυρίστηκε και εκτυλίχθηκε η τελευταία πράξη του θρίλερ, τους ζήτησαν να δανειστούν τον χώρο τους για μία και μόνο βραδιά και έβαλαν το πλάνο μπροστά αμέσως μόλις άκουσαν το ναι. Οι φαν της ταινίας που έκαναν pledge το απαιτούμενο ποσό θα δουν ξανά την ταινία τρόμου παρέα με τον Roger Jackson, τον ηθοποιό που χάρισε τη φωνή του στα δολοφονικά τηλεφωνήματα του Ghostface και στις τέσσερις ταινίες του franchise. Ο Jackson μάλιστα θα τους κάνει κάποια τηλεφωνήματα τις προηγούμενες μέρες για ζέσταμα.

To highlight του σπιτιού είναι ξεκάθαρα η κουζίνα. Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι ο ίδιος που θυμάσαι από το 1996.

Και οι σκάλες δεν έχουν μεταποιηθεί απ’ όταν ο Billy (Skeet Ulrich) τις μετρούσε πέφτοντας.

To ‘Scream Comes Home’ έχει προγραμματιστεί για το σαββατοκύριακο των 27 και 28 Οκτωβρίου, με μια περιορισμένων VIP θέσεων βραδιά και για τις 26 Οκτωβρίου. Προλαβαίνεις.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.