HARRY POTTER

Το σίκουελ του ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ ετοιμάζεται ήδη

Ακόμα δε βγήκε το πρώτο και - ευτυχώς - ετοιμάζεται και το δεύτερο.

Ένα πράγμα περιμένουν οι απανταχού Ποττερόπληκτοι – εντάξει, δύο αν υπολογίσουμε και το σενάριο του θεατρικού ‘Harry Potter and the Cursed Child’ που μόλις κυκλοφόρησε – και λέγεται ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’. Και αν το θεατρικό έχει τη γλύκα του γιατί περιλαμβάνει χαρακτήρες που ήδη ξέρουμε και αγαπάμε, το ‘Fantastic Beasts’ έχει το προνόμιο να έχει γραφτεί εξ ολοκλήρου από τη J.K. Rowling, οπότε η ποιότητα είναι δεδομένη.

Δεν είναι λοιπόν περίεργη η σιγουριά που έχει η Warner Bros για την επιτυχία της ταινίας που αναμένεται το φετινό φθινόπωρο, ούτε και το γεγονός ότι η γνωστή συγγραφέας έχει ήδη παραδώσει το σενάριο για το σίκουελ. Ο David Yates, σκηνοθέτης του ‘Fantastic Beasts’ αλλά και των τελευταίων τεσσάρων ταινιών ‘Harry Potter’, που το έχει ήδη διαβάσει υπόσχεται αλλαγή πλεύσης και νέους χαρακτήρες.

Έχουμε ήδη δει το σενάριο για το Part 2, για τη δεύτερη ταινία δηλαδή, και πηγαίνει την ιστορία σε μία τελείως καινούρια κατεύθυνση – όπως και θα έπρεπε, γιατί δε θες ποτέ να επαναλαμβάνεσαι. Η δεύτερη ταινία συστήνει νέους χαρακτήρες όσο [η Rowling] χτίζει αυτό το κομμάτι του σύμπαντος του Χάρι Πότερ ακόμα περισσότερο. Είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις από κει που ξεκινάμε. Βγαίνει πολλή δουλειά από μέσα της

Το ‘Fantastic Beast and Where to Find Them, Part 2’ έχει ήδη ημερομηνία πρεμιέρας και είναι πιο σύντομα κι απ’ ότι περιμέναμε. Στις 18 Νοεμβρίου του 2018 λοιπόν, το πρόγραμμα έχει βραδιά σινεμά.