DC

Η Captain Marvel μαθαίνει να πετά σε νέα φωτογραφία

Οι υπερήρωες του 2019 μαθαίνουν να πετούν.

Το υπερηρωικό πρόγραμμα του 2018 περιλαμβάνει ‘Black Panther’, ‘Avengers: Infinity War’, ‘Deadpool 2’, ‘Ant-Man and the Wasp’, ‘Aquaman’ και ‘Venom’. Χώρια από τις τηλεοπτικές μεταφορές που αυξάνονται, πληθύνονται και απλώνουν πολύ πέρα πια από το Netflix, το CW και το ABC. Αν πιάσουμε κι αυτές μιλάμε για: ‘Black Lightning’, ‘Krypton’, ‘Cloak & Dagger’ και ‘Teen Titans’, παράλληλα με τις συνέχειες των ‘Legion’, ‘Jessica Jones’, ‘Luke Cage’ και ‘Daredevil’.

Στο μεταξύ ωστόσο, τα υπερδυναμικά γρανάζια έχουν βάλει ήδη μπροστά για το 2019, με πρώτους και καλύτερους τη Brie Larson και τον Zachary Levi που προετοιμάζονται για το σπάντεξ της Captain Marvel και του Shazam αντίστοιχα.

Η Larson και μέλη του συνεργείου ανέβασαν φωτογραφίες στο Instagram με την πρωταγωνίστρια να εκπαιδεύεται στις πτήσεις που πρόκειται να κάνει ως Carol Danvers. Ο χαρακτήρας της Danvers είναι πιλότος, αν και ως Captain Marvel δεν θα χρειάζεται τη βοήθεια αεροσκάφους για να πετάξει.

Learning how to fly.

A post shared by Brie (@brielarson) on

Ο Zachary Levi πάλι, αφού συμμετείχε στο ‘Thor: Ragnarok’ για να πεθάνει ως Fandral και πέρασε κι από το ‘Heroes Reborn’, θα δοκιμάσει νέες υπερδυνάμεις ως Shazam, και μάλιστα απέναντι από τον Black Adam του Rock.

Προς το παρόν μπορούμε να δούμε μόνο ένα teaser της πρωινής ιεροτελεστίας που τον μεταμορφώνει στο μεγαλύτερο οπλοπολυβόλο της DC μετά τον Superman.

Μιλώντας για τον υπεράνθρωπο με το μπλε κολάν, η ταινία έχει περιγραφεί ως ‘Big’ που συναντά τον Superman και σκηνοθετείται από τον ικανότατο David F. Sandberg του ‘Lights Out’. Μαζί με τον Levi και τον Rock, θα πρωταγωνιστήσει το boss που λέγεται Mark Strong, ο υποψήφιος για Emmy, Ron Cephas Jones, και ο Jack Dylan Grazer που ξεχώρισε στο ‘It’.

To ‘Captain Marvel’ θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2019, ενώ το ‘Shazam!’ τον αντίστοιχο Μάιο.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του Popcode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Και Legion και Arrow: Στη σειρά όλες οι υπερηρωικές σειρές της χρονιάς
Το ‘Legion’ δεν είναι οι X-Men των γονιών σου
Ο Josh Brolin έφαγε βρωμόξυλο στα γυρίσματα του ‘Deadpool 2’
Ο Aquaman έχει αντίπαλο και είναι στα μέτρα του Momoa
Επιτέλους, ο Ant-Man και η Wasp για πρώτη φορά μαζί στις στολές τους
Ο Jason Momoa και η πανοπλία του Aquaman είναι τα πάντα
H Jessica Jones είναι η (υπερ)ηρωίδα που αξίζουμε
30 πράγματα που μπορεί να μη γνωρίζεις για τα μέλη της Justice League
Ο κόσμος του ‘Black Panther’ κρύβει εχθρούς και φίλους