X-MEN

Ο Spider-Man κάνει breakdance, οι X-Men στα ‘80s και άλλα υπερηρωικά νέα

Η Marvel περνάει καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Με τα γυρίσματα του ‘Spider-Man: Homecoming’ και του ‘Thor: Ragnarok’ να βρίσκονται σε εξέλιξη αυτόν τον καιρό, έχουμε πει – και δει κυρίως – ότι γενικώς γίνονται πράγματα στα στούντιο της Marvel, είτε στο κινηματογραφικό, είτε στο τηλεοπτικό πάρτι που στήνεται αυτόν τον καιρό. Ας τα πάρουμε ένα-ένα.

‘SPIDER-MAN: HOMECOMING’

Όταν δεν επισκέπτεται νοσοκομεία για παιδιά και δεν κάνει κοντρίτσες με τον Chris Hemsworth στα γυμναστήρια, ο Tom Holland διευκολύνει τη δουλειά του Jon Watts, σκηνοθέτη του ‘Spider-Man: Homecoming’, στην προεργασία που γίνεται για τα ειδικά εφέ του χαρακτήρα όπως μπορούμε να δούμε από το βίντεο που πόσταρε στο Instagram του.

Ο Watts κάνει με τη σειρά του κοντρίτσες, αυτή τη φορά με τα αδέρφια Russo που θα γυρίσουν τις ‘Infinity War’ ταινίες (ή όπως θα λέγονται τελικά τελοσπάντων), γιατί όπως υπονοεί και το caption του, ο Thanos δε μπορεί να κάνει αεροπλανικά.  Σε ρυθμούς Daft Punk, λοιπόν.

Yeah but @therussobrothers can Thanos do THIS?

A video posted by Jon Watts (@jnwtts) on

Την ίδια ώρα, ο Robert Downey Jr. πόσταρε στο Twitter του φωτογραφία με τον ίδιο, τον Tom Holland, τα αδέρφια Russo, τον Jon Favreau και τον Kevin Feige, σε μία συνάντηση που έγινε με αφορμή ένα καινούριο πρότζεκτ που προφανώς τους αφορά όλους. Στη φωτογραφία βρίσκουμε και τον Roy Choi, έναν Αμερικανό σεφ με καταγωγή από την Κορέα που έγινε γνωστός μετά τη δημιουργία του Kogi, ενός γκουρμέ taco truck. Χμ.

Τέλος, μάθαμε πρόσφατα ότι ο Jon Favreau θα συμμετάσχει στο ‘Homecoming’ στον ρόλο του Happy Hogan.

‘AVENGERS: INFINITY WAR’

Rehearsal.

A photo posted by The Russo Brothers (@therussobrothers) on

Μιας που αναφερθήκαμε στον Thanos, έχουμε και την πρώτη φωτογραφία από τα σετ της επόμενης ταινίας των Avengers, με τον Josh Brolin και τα αδέρφια Russo να έχουν μπει και επισήμως σε διαδικασία πρόβας.

‘LUKE CAGE’

Μπορούμε πλέον να μετράμε αντίστροφα τις μέρες μέχρι την πρεμιέρα του ‘Luke Cage’ στο Netflix στις 30 Σεπτεμβρίου, αλλά μπορούμε να πάρουμε από τώρα και μια μικρή γεύση όσων θα έχει να αντιμετωπίσει.

Συγκεκριμένα από τον Cornell Stokes, ή αλλιώς Cottonmouth, κατά κόσμον Mahershala Ali που τελευταία σκίζει με τις συμμετοχές του σε μεγάλες ή ανεξάρτητες παραγωγές (‘House of Cards’, ‘Kicks’, ‘Free State of Jones’, ‘Moonlight’, ‘Hidden Figures’). Όλοι θέλουν να γίνουν βασιλιάδες, ε;

‘THE PUNISHER’

Με τον Jon Bernthal να κερδίζει τις εντυπώσεις του κοινού στον ρόλο του Frank Castle ή αλλιώς The Punisher στη δεύτερη σεζόν του ‘Daredevil’, το Netflix μαζί με τη Marvel έκαναν το αυτονόητο και ξεκίνησαν να του ετοιμάζουν δική του σειρά παρότι αρχικά το έπαιζαν δύσκολοι.

Πριν σκάσουν μύτη λοιπόν οι Defenders, η σειρά του Castle έχει αρχίσει να παίρνει μπρος και μάλιστα με την ανακοίνωση του – ανώνυμου προς το παρόν – κακού της υπόθεσης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Ben Barnes. Η επιλογή είναι ενδιαφέρουσα αφού έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κυρίως τον Barnes σε ταινίες είτε εποχής (‘Sons of Liberty’), είτε φαντασίας (‘Stardust’, “Chronicles of Narnia’) και έρχεται ακριβώς μετά τη συμμετοχή του στην επερχόμενη σειρά του HBO, ‘Westworld’. Μάλλον του πάει το καλωδιακοstreaming περιβάλλον.

‘X-MEN: APOCALYPSE’

Είπαμε να αφήσουμε το καλύτερο για το τέλος. Ξέρουμε πως κάποιες σκηνές γίνονται πάντα θυσία στο δωμάτιο του μοντάζ για να σωθεί συνήθως ο ρυθμός μιας ταινίας, αλλά ήταν που ήταν το ‘X-Men: Apocalypse’ ένα λίγο-απ-όλα αποτέλεσμα, δε γινόταν να μας αφήσουν και τους μικρούς X-Men να σουλατσάρουν στο mall, να σπάσουμε έστω λίγη πλάκα;

Για καλύτερο στιγμιότυπο είμαστε μεταξύ του popping του Nightcrawler και της φάσης με τον Cyclops να παρομοιάζει τη Jean με τον Boy George. Μικρό bonus και η (σύντομη πφφφ) χρήση δυνάμεων από τη Jubilee.