ΣΙΝΕΜΑ

Ο Thor και ο Hulk είναι μονομάχοι στην πρώτη εικόνα του ‘Thor: Ragnarok’

Είμαστε ήδη πολύ έτοιμοι για το φθινόπωρο του 2017.

Η Marvel έχει πια πολλούς μάγειρες στην ίδια κουζίνα, αλλά αν μας ρωτούσες εδώ στο PopCode ποια από όλα τα επόμενα γεύματα περιμένουμε περισσότερο, θα σου λέγαμε το ‘Spider-Man: Homecoming’ και το ‘Thor: Ragnarok’. Το πρώτο γιατί ο Tom Holland μας έχει μεταδώσει τον φοβερό του ενθουσιασμό και ήταν από τα highlight του ‘Civil War’ και το δεύτερο γιατί έχει όλα τα συστατικά για να βγάλει τον God of Thunder από τον βάλτο που ομολογουμένως έχει βουλιάξει στις τελευταίες ταινίες του στούντιο.

Εκτός από τις μεγάλες προσθήκες στο καστ (Cate Blanchett, Tessa Thompson, Jeff Goldblum, Sam Neill) και τον ικανότατο, φρέσκο σκηνοθέτη Taika Waititi (‘Hunt for the Wilderpeople’), οι προσδοκίες μας είναι μεγάλες για το ‘Thor: Ragnarok’ γιατί θα πάει επιτέλους τον Thor στο φυσικό του στοιχείο – βλέπε μαγικά, διαστημικά βασίλεια – και επειδή γνωρίζουμε ότι θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Hulk για να νικήσει τον μεγάλο κακό της υπόθεσης, Grandmaster.

Ο Grandmaster που θα υποδυθεί ο Jeff Goldblum έχει για χόμπι να οργανώνει μονομαχίες μέχρι θανάτου. Την ίδια στιγμή γνωρίζουμε ότι το ‘Ragnarok’ θα αντλήσει στοιχεία από το ‘Planet Hulk’, storyline του Bruce Banner στα κόμικ που τον είδε να παλεύει ως μονομάχος στο μεγαλύτερο μέρος του. Το πράγμα πήγαινε από μόνο του και τώρα οι υποψίες μας επιβεβαιώνονται και από το επίσημο promo graphic που κυκλοφόρησε (πριν διαγραφεί) στα social media.

Πώς σου φαίνονται;