AP Photo/Joel Ryan
ΣΙΝΕΜΑ

Ο Sean Bean απλά βαρέθηκε να πεθαίνει

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται πλέον πριν πάρει έναν ρόλο είναι ο χαρακτήρας του να έχει happy end.

Βγάλτε το στιλό σας και μετρήστε. Ο Sean Bean μετράει και αυτός: στα 23 χρόνια της καριέρας του 21 αιματηρότατους θανάτους. Σχεδόν για κάθε χρονιά του, θα ζήσει και έναν θάνατο του χαρακτήρα τον οποίο έχει υποδυθεί. Και δεν είναι και τίποτα απλοί θάνατοι.

Στο Game of Thrones αποκεφαλίζεται και ψάχνουμε τα τελευταία λόγια του, στο Lord of the Rings είναι η σειρά ενός βέλους να καρφωθεί στο άτυχο κορμί του, στο ‘Black Death’ ας μην πούμε καλύτερα. Γενικά, πάντως, δεν είναι ότι περνάει πολύ καλά στα γυρίσματα και σίγουρα, αν ήθελες έναν πρωταγωνιστή για μια ταινία που θα αφορούσε τη ζωή σου, τότε σίγουρα δεν θα διάλεγες τον Sean Bean.

Aυτό όμως είναι κάτι που άρχισε να καταλαβαίνει και ο ίδιος ο γνωστός ηθοποιός που στα 60 του πια ψάχνει μια νέα καριέρα. Δεν ξέρω, ίσως να γεννιέται κάπου; Όπως λέει χαρακτηριστικά στη Sun, πολλές φορές διαλέγει τα επόμενα βήματα της καριέρας του ανάλογα με τη μοίρα του χαρακτήρα του:

“Έχω απορρίψει δουλειές. Είπα ότι το κοινό ξέρει ότι ο χαρακτήρας μου θα πεθαίνει, ακριβώς επειδή είμαι εγώ στο cast. Πρέπει να το σταματήσω αυτό και να προσπαθήσω να επιβιώσω. Διαφορετικά, όλα θα είναι προβλέψιμα. Μια φορά μου είχαν πει σε μια δουλειά ότι πρόκειται να με σκοτώσουν και εγώ ήμουν σε φάση ‘ωχ, όχι’. Moυ ανταπάντησαν ‘Καλά, τότε να σε τραυματίσουμε άσχημα;’”

Και μαντέψτε. Το πήρε. Το αγόρασε και ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν πολύ χαρούμενος με το deal. Τουλάχιστον θα έμενε ζωντανός.

Εμείς του ευχόμαστε και άλλα τέτοια.

ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ:

Ο Iron Man θα είναι στην ταινία της Black Widow
H πιο παρανοϊκή ταινία δράσης επιστρέφει
Lord of the Rings: Γροθιά στον αέρα για το νέο κάστινγκ της σειράς