THE ROCK

Ο The Rock άνοιξε κανάλι στο YouTube με όνομα The Rock, και είναι τέλειο

Ο διάσημος ηθοποιός ξεκινά την κατάκτηση ενός ακόμα κομματιού του entertainment χάρτη.

Υπάρχει τίποτα που δε μπορεί να κάνει ο Rock;

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ για το 2015, ανάμεσα στη σειρά του στο ΗΒΟ (το ‘Ballers’ που μόλις ξεκίνησε 2η σεζόν), στα διάφορα μπλοκμπαστερικά του υπερθεάματα (όπως εκείνο με τα πολλά αμάξια, που κάνει παρέα με τον Vin Diesel δέρνοντας τον Jason Statham), το να μας ξυπνάει με τον δικό του τρόπο, και το να είναι υπερ-ενεργό στα social media όπου έχει μαζεμένους αθροιστικά πάνω από 100 εκατομμύρια followers στις διάφορες πλατφόρμες, είπε τώρα να επεκταθεί για να έχει και κάτι να ασχολείται στον ελεύθερό του χρόνο.

Έτσι ξεκινά κανάλι στο YouTube, με την ταιριαστή ονομασία The Rock, στο οποίο έχει πάρει τη βοήθεια διαφόρων σταρς του μέσου ώστε μαζί να παράξουν περιεχόμενο. Το κανάλι θα ανεβάζει νέα βίντεο κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, στο πρώτο εκ των οποίων η Lilly Singh (της οποίας το κανάλι έχει πάνω από 9 εκατομμύρια ακόλουθους) ξεναγεί τον Rock στο ηφαίστειο-κρυφό αρχηγείο του YouTube.

Δες:

Είναι προφανές πως ο πολυτάλαντος ηθοποιός επιχειρεί να απλώσει τα δίχτυα της επιρροής του και σε έναν νέο, προς εκμετάλλευση τομέα, τον οποίο λιγοστοί Χολιγουντιανοί άνθρωποι έχουν καταφέρει να εκμεταλλευτούν σωστά, οπότε και πολύ ορθώς χρησιμοποιεί ‘γηγενείς’ σταρ αντί να προσπαθήσει να πουλήσει απλώς τον εαυτό του. Ο άνθρωπος ξέρει τι κάνει.

Eδώ είναι το κανάλι The Rock του The Rock, το οποίο σας παρουσιάζουμε στη διαρκή προσπάθεια του PopCode να σας καρατά ενήμερους σε κάθε ‘The Rock’ θέμα.

Και τώρα ας θυμηθούμε τον Rock να παίζει ξύλο με τον Jason Statham στο ‘Furious 7’.

 

Ποτέ δεν λέμε όχι σε κάτι τέτοιο.