ΣΙΝΕΜΑ

Ρέουν τα νέα για Thor, Hulk και Guardians of the Galaxy

Μας αρέσει η μορφή που παίρνει σιγά-σιγά το ‘Thor: Ragnarok’.

Πήραν τ’ αυτιά μας κάποιες φήμες για το ‘Thor: Ragnarok’ και λέμε να τις μοιραστούμε γιατί προέρχονται από το παραδοσιακά αξιόπιστο JoBlo.

Εάν δε θες να έχεις την παραμικρή ιδέα για την επόμενη ταινία του τσαντίλα θεού, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να σταματήσεις να διαβάζεις το άρθρο.

Η Marvel δεν έχει κάνει καμία προσπάθεια να κρύψει ότι ο Thor θα έχει παρέα και τον Hulk στην επόμενη ταινία του, αλλά είχαμε αρκετές απορίες για το πώς θα συναντηθούν οι δρόμοι τους.

Εντάξει, και κάποιες λίγες ελπίδες ότι ο τρόπος θα ήταν η μεταφορά του Planet Hulk στη μεγάλη οθόνη, αλλά δε θέλαμε να πάρουμε φόρα.

Τελικά παίρνουμε φόρα από τώρα γιατί αν οι φήμες ισχύουν, το Planet Hulk θα αποτελέσει μέρος του ‘Thor: Ragnarok’ και οι δύο ήρωες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Grandmaster, τον big bad που θα υποδυθεί ο Jeff Goldblum, με αδυναμία στις μονομαχίες μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με το JoBlo, ο Hulk θα έχει την πανοπλία που είχε στα κόμικ, ενώ ο Thor θα έχει ξυρισμένο κεφάλι για ένα μέρος της ταινίας. Η Tessa Thompson στον καινούριο ρόλο της Valkyrie πάλι, θα έχει έχει βαμμένο το πρόσωπό της με war paint. Πολλή αγριάδα μυρίζει και μας αρέσει.

Η ιστορία θα βρει τον Hulk σε κάποιον μακρινό πλανήτη και τον Thor να αναζητά το όπλο που θα τον βοηθήσει να αποτρέψει το Ragnarok, την καταστροφή που θα φέρει το τέλος των θεών.

Και για την απροσάρμοστη παρέα των Guardians of the Galaxy έχουμε κάποια νέα. Συγκεκριμένα για το κάστινγκ της Elizabeth Debicki από το ‘The Man from U.N.C.L.E.’ στον ρόλο της Ayesha. Ή αλλιώς ‘Her’, ή αλλιώς ‘Kismet’, ή αλλιώς ‘Paragon’. Εντάξει, πολλά μαζεύτηκαν αλλά θα τα μάθουμε. Αυτό που πρέπει να συγκρατήσουμε είναι ότι δεν έχει καλές προθέσεις για τους Guardians και γενικά για το σύμπαν.

Σε άλλα Μαρβελικά νέα, έχουμε την πρώτη φωτογραφία από τη μίνι σειρά ‘Legion’, με πρωταγωνιστή τον Dan Stevens.

Πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική απόπειρα που σχετίζεται με τους X-Men κι αν κρίνουμε από τις μεγάλες συνεργασίες στην παραγωγή, έχουμε πολλά να περιμένουμε. Καταρχάς η σειρά έρχεται υπό την επίβλεψη του Noah Hawley, ο οποίος και μετέφερε φανταστικά το ‘Fargo’ στη μικρή οθόνη, άρα έχουμε κάθε λόγο να τον εμπιστευόμαστε απόλυτα και στο X-σκηνικό.

Από εκεί και πέρα, έχουμε και λέμε.

Bryan Singer (ταινίες ‘X-Men’), Lauren Shuler Donner (‘Deadpool’), Simon Kinberg (‘X-Men: Days of Future Past’, ‘The Martian’), Jeph Loeb (‘Daredevil’, ‘Jessica Jones’) και John Cameron (‘Fargo’, ‘The Big Lebowski’). Μαζί με την απίστευτη εμφάνιση του Stevens στο ‘The Guest’, έχουμε πολλούς λόγους να ανυπομονούμε για τη σειρά. Πετάει η ομάδα, παιδιά.

Ο Legion, κατά κόσμον David Heller, έχει διαγνωστεί ως σχιζοφρενής, αλλά μετά από μία παράξενη συνάντηση με έναν άλλον ασθενή, αρχίζει να σκέφτεται μήπως οι φωνές που ακούει και τα οράματα που βλέπει είναι αληθινά. Είναι γιος του Professor X κανονικά στα κόμικ, αλλά με την αναστάτωση των timelines δεξιά κι αριστερά από τις ταινίες, λέμε να μη δεθούμε με την ιδέα αυτή τη στιγμή.

Η σειρά θα έχει οχτώ επεισόδια και κάποια στιγμή μέσα στο 2017, θα κάνει πρεμιέρα στο FX.