ΣΙΝΕΜΑ

Όλες οι νέες ταινίες στις αίθουσες: Η Anne Hathaway και τα τέρατα του μυαλού σου

Με μια ματιά, όλες οι νέες κυκλοφορίες στα σινεμά για την Πέμπτη 6 Απριλίου.

Σε ένα βολικό ποστ, όλες οι νέες κυκλοφορίες στα σινεμά για να ξέρεις τι να πας να δεις το ερχόμενο ΠΣΚ. Συν μία επιλογή, κάθε βδομάδα, ταινίας που συνεχίζεται και δεν πρέπει να χάσεις.

***

Colossal

Τα ονόματα: Anne Hathaway, Jason Sudeikis, Dan Stevens.

Η ταινία: Η Γκλόρια χάνει ξαφνικά τη δουλειά και τον φίλο της, επιστρέφει στην μικρή κωμόπολη που γεννήθηκε και επανασυνδέεται με τον παιδικό της φίλο. Τα πράγματα, όμως, αρχίζουν να παίρνουν μια περίεργη τροπή, όταν ανακαλύπτει με τρόμο ότι ένα αδηφάγο τέρας που βρίσκεται στη Σεούλ, μιμείται κάθε της κίνηση σε καταστροφικό βαθμό.

Η Μυστική Γραφή (The Secret Scripture)

Τα ονόματα: Rooney Mara, Aidan Turner, Theo James, Eric Bana, Vanessa Redgrave.

Η ταινία: Μέσα από τη μυστική γραφή της Ρόουζ αναδύεται μία συγκλονιστική ζωή γεμάτη έρωτα, αδικία, ενώ αποκαλύπτεται η προσωπικότητα μίας αξιόλογης και θαρραλέας νέας γυναίκας, της οποίας το μόνο έγκλημα ήταν ότι άφησε τον έρωτας να κυριαρχήσει στη ζωή της.

Αρχηγός από Κούνια (The Boss Baby)

Τα ονόματα: Αμερικανικές φωνές: Alec Baldwin, Lisa Kudrow, Steve Buscemi, Patton Oswalt, Jimmy Kimmel. Ελληνικές φωνές: Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Νίκας, Χρήστος Θάνος και άλλοι.

Η ταινία: Δεν τίθεται ερώτημα για το ποιος είναι το αφεντικό σε αυτήν την οικογένεια. Από τη μέρα που κατέφτασε ο μικρός του αδερφός, ο επτάχρονος Τιμ ήξερε ότι αυτό το μωρό θα ήταν μπελάς. Όμως, καθώς ο Τιμ ξεκινά μια αποστολή να κάνει την αγάπη των γονιών και πάλι δική του και μόνο δική του, ανακαλύπτει μια μυστική συνομωσία που απειλεί να καταστρέψει την ισορροπία της αγάπης στον κόσμο.

Η Καλύτερη Στιγμή Τους (Their Finest)

Τα ονόματα: Gemma Arterton, Billy Nighy, Sam Claflin.

Η ταινία: 1940, Λονδίνο, Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Με το ηθικό της χώρας να βρίσκεται στα πρόθυρα του εκμηδενισμού, η Κάτριν, μία άπειρη σεναριογράφος,  μαζί με ένα επίσης άπειρο κινηματογραφικό συνεργείο, δουλεύουν κάτω από τα πυρά του πολέμου προκειμένου να φτιάξουν μία ταινία που θα ανυψώσει το πεσμένο ηθικό του λαού, αλλά και θα εμπνεύσει την Αμερική να προσφέρει τη βοήθειά της.

Αν το έχασες, παίζεται ακόμα:

Raw (Grave)

Τα ονόματα: Garance Marillier μπροστά στις κάμερες και φοβερά ταλαντούχα Julia Ducournau από πίσω.

Η ταινία: Μια ιδιότυπη ιστορία ενηλικίωσης που έκανε κόσμο να λιποθυμήσει στο Φεστιβάλ του Τορόντο. Η Justine, ένα κορίτσι που πηγαίνει στη σχολή Κτηνιατρικής όπως έκαναν και όλοι στην οικογένειά της, μπλέκει σε έναν σαγηνευτικό κόσμο που ελάχιστη σχέση έχει με τις αρχές που έχει πάρει από το σπίτι της. Όταν δοκιμάζει ωμό κρέας για πρώτη φορά με αφορμή κάποια καθιερωμένα καψόνια που γίνονται στη σχολή, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του πραγματικού της εαυτού που έρχεται στην επιφάνεια.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Είδαμε το ‘Raw’ στις Νύχτες Πρεμιέρας και αυτοί είναι οι λόγοι που πρέπει να το δεις κι εσύ

Παίζουν επίσης:

Η Πόλη της Σιωπής (Interlude City of a Dead Woman). Η ‘Πόλη της Σιωπής’ αφηγείται, μέσα από το μάτια μιας γυναίκας, τη διαδρομή ενός εσωτερικού ταξιδιού αναζήτησης τριών ανθρώπων, μέσω της δύναμης της πίστης, της αγάπης, της αφοσίωσης και του έρωτα, στο ιερό νησί της Πάτμου.

Η Κόρη (The Daughter). Μετά από δύο δεκαετίες στην Αμερική ο Κρίστιαν επιστρέφει στο πατρικό σπίτι του στην Αυστραλία για να παραστεί στον γάμο του πατέρα του με την κατά πολύ νεότερη οικονόμο του. Καθώς ο γάμος πλησιάζει η αποκάλυψη ενός καλά κρυμμένου οικογενειακού μυστικού θα ανατρέψει τις ισορροπίες στις ζωές όλων των ανθρώπων που κάποτε είχε αφήσει πίσω του.

Αδίστακτοι (Braquers/The Crew). Ο Γιανί, ο Ερίκ, ο Νασέρ και ο Φρανκ είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα ληστών σε ολόκληρη την περιφέρεια του Παρισιού. Ανάμεσα σε κάθε χτύπημα, ο καθένας από αυτούς προσπαθεί να διαχειριστεί την οικογενειακή του ζωή, ακροβατώντας μεταξύ παράνοιας, απομόνωσης και ανησυχίας των συγγενών τους. Όλα αυτά, μέχρι τη στιγμή που ο αδερφός του Γιανί, ο Αμίν, θα κάνει ένα μεγάλο λάθος, που θα αναγκάσει την ομάδα να βρεθεί υπό την δούλεψη των «βαρόνων» ναρκωτικών της πόλης.

Δύο Καρδιές (Réparer les vivants / Heal the living). Όλα ξεκινούν την αυγή. Τρεις νεαροί σέρφερ δαμάζουν τα θηριώδη κύματα. Μερικές ώρες μετά, στην επιστροφή τους, συμβαίνει ένα ατύχημα. Πλέον συνδεδεμένος στα μηχανήματα ενός νοσοκομείου, η ύπαρξη του Σιμόν μοιάζει περισσότερο με παραίσθηση. Στο μεταξύ, στο Παρίσι, μία γυναίκα αναμένει μια μεταμόσχευση που θα της δώσει μια νέα ευκαιρία στη ζωή..

Πεθαίνοντας στο Γέλιο (To Die Laughing). Τέσσερις παράλληλες ιστορίες με θέμα το χιούμορ σαν όπλο για πολιτική δράση. Oι διάσημοι Yesmen οργανώνουν την πρώτη μεγάλη φάρσα μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Στη δεύτερη πρωταγωνιστεί ο Μάρτιν Σόνεμπορν, κωμικός και ευρωβουλευτής με την παράταξη ‘Το Κόμμα’, ο οποίος επεξεργάζεται ένα πρωτότυπο σχέδιο για την σωτηρία της Ελλάδας. Οι Flashmob διακόπτουν επίσημες εκδηλώσεις με το χαμόγελο στα χείλη. Στην τέταρτη κάποιοι πεθαίνουν κυριολεκτικά από τo γέλιο.