ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Τι Νύχτες Πρεμιέρας να δεις σήμερα: Παρασκευή 23/9

2η μέρα Νύχτες Πρεμιέρας κι είμαστε εδώ για να προτείνουμε.

Κάθε μέρα το PopCode θα ξεχωρίζει 5 ταινίες από το πρόγραμμα των Νυχτών Πρεμιέρας.

***

Μέρα 2η για τις Νύχτες Πρεμιέρας. Έχουμε κι άλλο τρόμο σήμερα, επειδή το μεταμεσονύκτιο τμήμα του Φεστιβάλ φέτος είναι απλά τέλειο, και έχουμε και Pedro Almodovar κι έχουμε και Rolling Stones. Απ’όλα έχουμε.

Αυτό είναι το πρόγραμμα της σημερινής μέρας, Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου:

Κι αυτά είναι τα SOS μας:

JULIETA

Η επιστροφή του Almodovar σε φόρμα μετά από εκείνη την ταινία με τους αεροσυνοδούς, όχι, δε την φαντάστηκες, αληθινή ήταν. Στη νέα του δουλειά μια 50χρονη καθηγήτρια συναντά μια παλιά της γνωστή κι αυτή η συνάντηση την ωθεί σε παρελθοντικές αναζητήσεις, καθώς η ταινία ξεδιπλώνει άλυτα μυστήρια και φωτίζει πτυχές της γνωριμίας της με τον άντρα που αγάπησε. Λίγο Hitchcock, λίγο κρασί και το αγόρι της. (Όπερα 1, 18.00)

ALL THESE SLEEPLESS NIGHTS

Δυο φοιτητές, μία νύχτα στη Βαρσοβία, πολλή ηλεκτρονική μουσική και ατελείωτο αλκοόλ και ναρκωτικά. Όπως κρυφακούσαμε σε συζήτηση μεταξύ θεατών, “αυτή μοιάζει η πιο νυχτοπρεμιεροταινία του φετινού Φεστιβάλ”. (Όπερα 1, 22.30)

LIGHTS OUT

Η Teresa Palmer πρωταγωνιστεί στο στιβαρού hype θρίλερ παραγωγής James Wan στο οποίο όταν τα φώτα ανάβουν παύεις να βλέπεις την απειλή που μπορεί να στέκεται ακριβώς δίπλα σου. Καθόλου δε θα τρομάξουμε. Σενάριο από τον Eric Heisserer του ‘Arrival’. (Ιντεάλ, 23.15)

CLOSET MONSTER

Στο Φεστιβάλ του Τορόντο πήρε το βραβείο καλύτερης Καναδικής ταινίας κι έκτοτε αυτό το coming-of-age φιλμ σεξουαλικής αφύπνισης το ακολουθεί ένα σταθερό hype για τον όμορφο τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το ευαίσθητο θέμα του και τον ακόμα πιο όμορφο τρόπο με τον οποίο το αποτυπώνει σε εικόνες στη μεγάλη οθόνη. (Όπερα 1, 20.00)

THE ROLLING STONES – HAVANA MOON

Σε μια μοναδική, ταυτόχρονη παγκόσμια προβολή σε επιλεγμένες αίθουσες, το μουσικό ντοκουμέντο της βραδιάς που οι Rolling Stones έπαιξαν δωρέαν, υπαίθρια συναυλία στην Κούβα. Το σωστό Φεστιβάλ κρατά τις σωστές ισορροπίες κι επειδή έχουμε Beatles την επόμενη Πέμπτη, αυτό εδώ ήταν η απαραίτητη ισοφάριση. (Δαναός 1, 23.15)