ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Τι Νύχτες Πρεμιέρας να δεις σήμερα: Σάββατο 24/9

Αυτό το ΣΚ έχει ξεκούραση και Νύχτες Πρεμιέρας. Αυτές είναι οι προτάσεις μας.

Κάθε μέρα το PopCode θα ξεχωρίζει 5 ταινίες από το πρόγραμμα των Νυχτών Πρεμιέρας.

***

Σήμερα έχει το ‘Neon Demon’ και μερικές ακόμα ταινίες. Καλή διασκέδαση γενικώς.

Αυτό είναι το πρόγραμμα της σημερινής μέρας, Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου:

Κι αυτά είναι τα SOS μας:

MORRIS FROM AMERICA

To φετινό feelgood χιτάκι από το Σάντανς, με τον Craig Robinson του ‘Office’ να παίζει έναν πατέρα που παίρνει τον γιο του και μετακομίζουν στη Γερμανία, εκεί όπου ο πιτσιρικάς, με αγάπη για το χιπ χοπ, αισθάνεται ξένος. Κι επίσης ερωτεύεται. (Ιντεάλ, 18.00)

OPERATION AVALANCHE

Απολαυστικό ψευδοντοκιμαντέρ για το κατά πόσο πήγαμε όντως στο φεγγάρι ή αν ήταν όλα μια καλοστημένη φάρσα. Από τα φετινά διαμαντάκια του Φεστιβάλ SXSW. (Ιντεάλ, 22.00)

THE NEON DEMON

Άλλοι το είπαν επεισόδιο του ‘Next Top Model’ γυρισμένο από τον Dario Argento. Άλλοι το είπαν ‘Mean Girls’ γυρισμένο από τον Paul Schrader. Άλλοι είπαν όχι. Άλλοι είπαν ναι. Άλλοι δεν είπαν τίποτα γιατί χάζεψαν. Άλλοι δεν είπαν τίποτα γιατί τσαντίστηκαν κι έφυγαν. Όμορφο πράγμα το σινεμά (Όπερα 1, 22.00)

MY DINNER WITH ANDRE

Δυο παλιόφιλοι συναντώνται ξανά σε ένα εστιατόριο μετά από χρόνια. Θεατρικοί συγγραφείς και οι δύο, ο ένας πετυχημένος κι ο άλλος στα ζόρια. Ε, και τα λένε. Για 2 ώρες. Η ταινία στην οποία ο Louis Malle διασκευάζει ‘Community’. (Δαναός 1, 18.00)

WILD

Μια κοπέλα που ζει περιορισμένη και υπό την καταπίεση και εκμετάλλευση του αφεντικού της, έρχεται σε επαφή με τη σκοτεινή της πλευρά σε αυτή τη μεταμοντέρνα εκδοχή της ‘Πεντάμορφης και του Τέρατος’. (Δαναός 1, 20.30)