OSCARS

Ο Deadpool ζητάει Όσκαρ με το ασόβαρο βίντεο της εβδομάδας

Μπορεί να μην περίμενες ότι το ‘Deadpool’ έχει ελπίδα για υποψηφιότητα Όσκαρ, αλλά σίγουρα περίμενες ένα τέτοιο βίντεο από την ομάδα του

Τώρα θα μας πεις, τι δουλειά έχει το ‘Deadpool’ στα Όσκαρ. Και η αλήθεια είναι ότι παρότι βάσει αριθμών και κριτικών είχε το προβάδισμα ανάμεσα στις υπερηρωικές ταινίες της χρονιάς που μας πέρασε, δεν είναι η πρώτη ταινία που θα σκεφτείς όταν ακούς τη λέξη Όσκαρ.

Όπως γράφαμε ωστόσο τις προάλλες – και πέρα από τις δύο του υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες – το ‘Deadpool’ προτάθηκε για τα βραβεία της Ένωσης Σεναριογράφων για Πρωτότυπο Σενάριο και για τα βραβεία της Ένωσης Παραγωγών για Καλύτερη Ταινία. Σε περίπτωση που αυτό δε σου λέει κάτι, να σε ενημερώσουμε ότι παραδοσιακά, ειδικά οι υποψηφιότητες για τα βραβεία των δεύτερων, είναι καλά προγνωστικά για τις πιθανότητες μιας ταινίας στη μεγάλη βραδιά του Χόλιγουντ.

Στα πλαίσια, λοιπόν, της καμπάνιας που κάνουν πάντα όσες ταινίες έχουν ελπίδα να τις αναγνωρίσει η Ακαδημία τον Φεβρουάριο, η ομάδα του ‘Deadpool’ έφτιαξε κι αυτή ένα In Your Consideration βίντεο, όπως αποκαλούνται..

Μόνο που αντί για τσιτάτα από κριτικές και εντυπωσιασμό από χαρακτηριστικές σκηνές, η ταινία επένδυσε σε “assless chaps” και “chimichangas”. Δες και μόνος σου:

Πώς τις βλέπεις τις πιθανότητες;