OSCARS

Προβλέπουμε όλους τους νικητές των φετινών ΟSCAR®

Στο νέο επεισόδιο του POP για τις Δύσκολες Ώρες, κοιτάμε την κρυστάλλινη γυάλα μας και προβλέπουμε τους μεγάλους φετινούς νικητές των ΟSCAR. Ποια μπορεί να είναι η μεγάλη έκπληξη;

Καθώς τα πλησιάζουν το podcast POP για τις Δύσκολες Ώρες συνεχίζει την οσκαρική θεματολογία. Αυτή τη φορά, ο Θοδωρής κι η Ιωσηφίνα προβλέπουν τους μεγάλους νικητές της βραδιάς των OSCAR, αλλά και τις πιθανές εκπλήξεις που μπορεί να κρύβει η τελετή.

Ποια βραβεία θα σηκώσει η ‘Ευνοούμενη΄του Γιώργου Λάνθιμου; Ποιες είναι οι σίγουρες κατηγορίες και ποια τολμηρή πρόβλεψη μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για την Καλύτερη Ταινία; Ποια νίκη θα στείλει την Ιωσηφίνα να πανηγυρίζει στην Ομόνοια;

Αυτά και πολλά ακόμη θα απαντηθούν, καθώς δοκιμάζουμε τις δυνάμεις της κρυστάλλινης γυάλας μας.

Η 91η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR πλησιάζει (Κυριακή 24/2) και η COSMOTE TV θα είναι το μοναδικό ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο που για πρώτη φορά θα βρίσκεται στο κόκκινο χαλί της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς. Η φετινή απονομή έχει μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της συμμετοχής του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου και της ταινίας του ‘Η Ευνοούμενη’ με 10 υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Σεναρίου, καθώς και του Γιώργου Μαυροψαρίδη στην κατηγορία Καλύτερου Μοντάζ.

Με αφορμή τη φετινή απονομή, η COSMOTE TV θα φιλοξενήσει και την ειδική εκπομπή ‘OSCARS’ NIGHT’ αφιερωμένη στα OSCAR, με συντονιστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και καλεσμένους ηθοποιούς και ανθρώπους του κινηματογράφου, που θα σχολιάζουν τις υποψηφιότητες και θα κάνουν τις δικές τους προβλέψεις. Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά στο COSMOTE CINEMA 1HD την Κυριακή 24/2 ξεκινώντας από τις 23.00, αλλά και ταυτόχρονα στο επίσημο κανάλι της COSMOTE TV, στο YouTube.

Η συνέχεια της βραδιάς προβλέπεται ακόμα πιο λαμπερή, καθώς για πρώτη φορά ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο θα βρίσκεται στο κόκκινο χαλί της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς! Ο απεσταλμένος της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης θα είναι εκεί, για να καταγράψει πριν την έναρξη της τελετής, ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν και να συνομιλήσει με τους κινηματογραφικούς αστέρες, κατά την άφιξή τους στο Dolby Theater.

Ακολουθεί η τελετή απονομής με απευθείας σχολιασμό από τη Χριστίνα Μπίθα και τον Γιώργο Σατσίδη. Η τελετή θα προβληθεί από το COSMOTE CINEMA 1HD και ταυτόχρονα, σε πρωτότυπη μετάδοση στην αγγλική γλώσσα, στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD.

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast του Oneman εδώ: SoundcloudCastbox/Spotify/iTunes/RSS