OSCARS

Χίτσκοκ, ‘Moonlight’ και Χάνιμπαλ Λέκτερ: Οι 20 αγαπημένες μας Καλύτερες Ταινίες των Όσκαρ

Φλάσμπακ podcast! Με αφορμή τις οσκαρικές υποψηφιότητες, το POP Για Τις Δύσκολες Ώρες θυμάται τις 20 αγαπημένες του ταινίες που βραβεύτηκαν με το μεγαλύτερο όλων των Όσκαρ.

Οι οσκαρικές υποψηφιότητες είναι εδώ για μια ακόμα χρονιά και οι πρώτες μας εκτιμήσεις επίσης. Μην χάσεις την 92η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV την Κυριακή 9/2. Επειδή όμως η οσκαρική τελετή όμως αργεί ακόμα, οπότε αυτή τη βδομάδα το Pop Για Τις Δύσκολες Ώρες επιχειρεί ένα φλάσμπακ.

Σε επανάληψη από την περσινή οσκαρική περίοδο, θυμόμαστε το επεισόδιο-αναδρομή μας σε όλη την οσκαρική ιστορία 90+ χρόνων. Από την πρώτη απονομή με το βουβό “Sunrise” του 1927 ως το αξέχαστο πρόσφατο “Moonlight” έχουν μεσολαβήσει σχεδόν 9 δεκαετίες ταινιών και βραβεύσεων. Κι εμείς ακολουθούμε αυτή τη διαδρομή, ξεχωρίζοντας τις αγαπημένες Καλύτερες Ταινίες όλων των εποχών, από τον “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” και τον “Τιτανικό” μέχρι τη “Γκαρσονιέρα” και το “Λιμάνι της Αγωνίας”.

Ποια ταινία είναι πρόγονος της “Αόρατης κλωστής” και γιατί ο “Νονός 2” μας θυμίζει το “Mamma Mia”; Ποια ταινία ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ σε αυτό το podcast; Ποιο πρώην ζευγάρι έχουν από μία ταινία στις καλύτερες Καλύτερες της οσκαρικής ιστορίας; Και γιατί τέτοιο σνομπάρισμα στα οσκαρικά ’80s; Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος κι η Ιωσηφίνα Γριβέα σε μια αναδρομή σε 90+ χρόνια ιστορίας γεμάτα περίεργες ιστορίες και σπουδαίες ταινίες.

OSCARS’ Night 9/2: Την Κυριακή 9/2 στις 23.00, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της τελετής απονομής, η σκυτάλη θα δοθεί στην εκπομπή OSCARS’ Night με τον Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλο  και εκλεκτούς καλεσμένους για όλες τις εξελίξεις, τα τελευταία προγνωστικά και ζωντανές συνδέσεις με το κόκκινο χαλί. Ο απεσταλμένος της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης θα είναι εκεί, για να καταγράψει όλα όσα συμβαίνουν με την κάμερα της COSMOTE TV.

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast του Oneman εδώSoundcloud/Castbox/Spotify/iTunes/RSS. Στείλε μας σχόλια/ερωτήσεις/προτάσεις για θέματα στο [email protected].

Βρες τον Θοδωρή Δημητρόπουλο @dark_tyler στο Twitter και το Instagram/ [email protected]

Βρες την Ιωσηφίνα Γριβέα Facebook/ [email protected]