ΣΙΝΕΜΑ

Μετέχνιο για πρώτη φορά στο σινεμά

Η αστεία παρέα πίσω από το ‘Hey Panos’ επιστρέφει με μία σχεδόν μεγάλου μήκους ταινία για μία και μοναδική προβολή την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στο σινεμά Μικρόκοσμος.

Αυτή την Τρίτη 28 Νοεμβρίου το Μετέχνιο παρουσιάζει τη νέα του ταινία ‘Παναγιώτης Λύτρας: Η επιστροφή‘ στις 22:15 στον κινηματογράφο ‘Μικρόκοσμος’.

Το Μετέχνιο, ίσως το  μοναδικό μπλογκ που αξίζει να επισκέπτεται κανείς, είναι υπεύθυνο για μεγάλες επιτυχίες όπως το ‘Hey Panos‘ και το ‘Τόπων Μύστες‘, αλλά και για μικρότερες επιτυχίες όπως ‘Tο saga του Αποστόλη από την Ανάκασα‘ και το ‘Spooky Fish‘.

Ο Ρόμπερτ Kολοβός, που πριν δύο χρόνια σκότωσε τον άλλο του εαυτό Κρίττωνα Κακκάβουρα, ο Τόλης Γιαννέλος, η Νινίτα Κολοβέα, γνωστή και ως Κλαίρη Μπονέ και ο Ιούλιος Πτιμπέρ, παλαιότερα γνωστός και ως Ζαν Λυκ Κορμοράνος, ένωσαν τις δυνάμεις τους κάτω από το καθοδηγητικό βλέμμα του Τάσσου Σώντερς για να φέρουν στο φως την αποστομωτική ιστορία του Παναγιώτη Λύτρα.

(Από Αριστερά: Νινίτα Κολοβέα, Ρόμπερτ Κολοβός, Ιούλιος Πτιμπέρ και Τόλης Γιαννέλος)

(Ο Τάσσος Σώντερς πρωταγωνιστεί ως Παναγιώτη Λύτρας)

Ο Παναγιώτης Λύτρας είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και πολεμικός ανταποκριτής. Με αφορμή τη βράβευση για την προσφορά του στη δημοσιογραφία, δίνει μία συνέντευξη, που αποτελεί τον κορμό της ταινίας, σε έναν παρουσιαστή που έχει βάλει σκοπό να τον κολλήσει στον τοίχο. Όσο προχωράει η ταινία, καταλαβαίνει κανείς ότι αυτό τον σκοπό έχουν πολλά από τα πρόσωπα της ζωής του.

Ιλαροτραγωδίες και το ανάποδο, αστεία με πολλά γκεστάλτ, χαρακτήρες που δεν περνάνε καλά επειδή ξέρουν ή που περνάνε καλά επειδή δεν ξέρουν και μυστήριο, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά αυτής της ομάδας, που εδώ και σχεδόν μία δεκαετία βάζει πάνω από όλα, το καλό αστείο.

INFO

Τρίτη 28 Νοεμβρίου, 22:15

Κινηματογράφος Μικρόκοσμος

Λεωφόρος Συγγρού 106

Είσοδος: 4€

Θα προβληθούν επίσης οι ταινίες του Μετεχνίου: ‘Λεύτερος όπως το πουλί’, ‘Η φλογέρα του Ρούμπικαν’,  ‘Αριστερός και χωρισμένος’, ‘Λόγια σταράτα, ‘Ρεσιτάλ’, ‘Ριάλιτι’, ‘Τόπων μύστες’.