STAR WARS

Εδώ ο καλός Stormtrooper: Το επικό cosplay του Star Wars Celebration

Δες μερικές από τις καλύτερες στολές cosplay στο Star Wars Celebration.

Την τελευταία φορά που ευχαριστήθηκα Απόκριες πρέπει να ήμουν μαθήτρια Δημοτικού. Από τότε, κάθε φορά που τραβιέμαι (εντάξει, δεν είναι και τόσο δραματικό) σε πάρτι για σκοπιασκοπιαμισκό και η ενδυμασία είναι υποχρεωτική, φοράω καμιά στέκα με αυτιά ή βέλο που θα βρω σκόρπια, και αγριοκοιτάζω όποιον πάει να με ρωτήσει “τι έχω ντυθεί”.

Εδώ κάπου πρέπει να ευχαριστήσω το Star Wars Celebration και την COSMOTE TV που έδωσε την ευκαιρία στο PopCode να παρευρεθεί στη μεγαλύτερη γιορτή του γαλαξία, γιατί τέτοια σφοδρή επιθυμία να ντυθώ το οτιδήποτε έχω να νιώσω απ’ όταν ήμουν άρρωστη με την Pocahontas και οι γονείς μου με έντυσαν Megara γιατί δεν υπάρχει δικαιοσύνη.

That Stormtrooper life. #represent #swco #starwarscelebration #starwars #cosmotetv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oneman.gr (@onemangr) στις

Την ίδια εσωτερική πάλη θα βίωνες κι εσύ εάν έβλεπες, όχι μόνο τα καλοδουλεμένα κουστούμια που είχαν φτιάξει οι φαν για να ενσωματώσουν τον αγαπημένο τους χαρακτήρα και να βγάλουν μαζί σου φωτογραφίες με χαμόγελο αφοπλιστικά πρόθυμο, αλλά με τις προσωπικές πινελιές της κάθε στολής να την κάνουν να διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες του ίδιου χαρακτήρα.

Κάποιες φτιαγμένες με χιούμορ και άλλες βγαλμένες μέσα από τις ταινίες και τις animated σειρές, δεν είδαμε στολή τις τέσσερις μέρες του event που να μην έκρυβε τον πραγματικό άνθρωπο πίσω από τη μάσκα του χαρακτήρα που ενσάρκωνε. 

Leia after midnight #swco #starwarscelebration #starwars #cosplay #cosmote

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oneman.gr (@onemangr) στις

Πριν δούμε μερικές μόνο στολές cosplay από αυτές που ξεχωρίσαμε στο event, δύο βασικές σημειώσεις:

– Οι Stormtroopers είναι μακράν η πιο ευέλικτη στολή Star Wars. Είδαμε Stormtroopers με αλυσίδες ράπερ και boombox, Stormtroopers με δίχαλο και ομπρελίτσα θαλάσσης, Stormtroopers ντισκομπάλα, Stormtroopers με καλάθι για πασχαλινά αυγά, Stormtroopers με δαχτυλιές από αίμα στο κράνος τους γιατί χα! είναι ο Finn μέσα! χα!, γενικά Stormtroopers σε ό,τι εκδοχή μπορείς να φανταστείς. Eπίσης,

– Η Rey ήταν παντού. ΠΑΝΤΟΥ. Εύκολα η πιο δημοφιλής στολή του τετραημέρου μετά τους troopers. Από τετράχρονες πιτσιρίκες μέχρι ηλικιωμένα μαχίμια, η Rey ήταν παρούσα στο event σε όλες της τις ενδυμασίες, από αυτή της πρώτης σκηνής της με τους επιδέσμους στο πρόσωπο και τα προστατευτικά γυαλιά, μέχρι το outfit της τελευταίας της σκηνής με τον Luke. Δοκιμάσαμε κάποια στιγμή να κρατήσουμε μέτρημα αλλά ήταν παντελώς μάταιο, αφού ήταν σε κάθε όροφο, κάθε αίθουσα, κάθε stand #TeamRey.

Πάρε μια μικρή γεύση από το επικό cosplay του Star Wars Celebration παρακάτω:

(Δεν έχει ντυθεί απλά Κ-2SO, έχει ντυθεί Alan Tudyk στο production, ΒΟΗΘΕΙΑ)

* Φωτογραφίες: Δήμητρα Μπαμπαδήμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ STAR WARS CELEBRATION

Star Wars Celebration: Το PopCode ταξιδεύει στο Ορλάντο
40 χρόνια Star Wars: Στο πάνελ με τον George Lucas
Star Wars Celebration: 7 πράγματα που μάθαμε για το ‘Last Jedi’
5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις στο τρέιλερ του ‘Last Jedi’
Στα κόμικ των Star Wars, η Marvel γράφει τις κομμένες σκηνές που ψάχνεις