STAR WARS

‘Rogue One’: Όσα είδαμε στα τρέιλερ και άφησε απ’ έξω η ταινία

Πολύ footage θυσιάστηκε στον βωμό του τελικού αποτελέσματος.

Δεν ξέρουμε αν έφταιξαν τα εκτενή reshoots που έγιναν το καλοκαίρι επειδή ο Gareth Edwards του έδωσε και κατάλαβε με το ατέλειωτο υλικό που γύρισε ή αν κάποιες από τις σκηνές αφαιρέθηκαν για να κάνουν την Jyn Erso πιο προσιτή στο κοινό που την έβρισκε εριστική στα τρέιλερ, αλλά όπως γράψαμε και στην κριτική μας για το φανταστικό ‘Rogue One’, υπάρχουν πάρα πολλά στιγμιότυπα που περιμέναμε από τα τρέιλερ και δε βρήκαμε πουθενά.

Για καλή μας τύχη το Collider έκανε τη βρώμικη δουλειά και συγκέντρωσε σε gifs όλες τις στιγμές που λάμπουν πια δια της απουσίας τους και μας κάνουν να περιμένουμε ήδη τα DVD extras με ανυπομονησία. Δες παρακάτω, έχοντας πάντα υπόψιν ότι ορισμένες φορές ηχογραφούνται φράσεις συγκεκριμένα για τα τρέιλερ. Και φυσικά ότι ακολουθούν πολύ ελαφρά σπόιλερ.

TEASER ΤΡΕΙΛΕΡ

Πέρα από τις σκηνές δράσης που απουσιάζουν και τη φράση “Επαναστατώ” που είχε γίνει σημαία τους πρώτους μήνες προώθησης της ταινίας, η μεγαλύτερη απώλεια διαλόγου από το teaser trailer είναι ο Saw να λέει – υποθέτουμε στη Jyn – “Τι θα κάνεις εάν σε πιάσουν; Τι θα κάνεις εάν σε σπάσουν; Εάν συνεχίσεις να πολεμάς, τι θα γίνεις;”. Θα μπορούσε να είναι κάποια κομμένη σκηνή από όταν τη μεγάλωνε, μιας που έχουμε και footage ενός νεότερου Saw.

1o ΤΡΕΙΛΕΡ

Δράση, δράση, χιούμορ, δράση, χιούμορ, δράση (ποιος έκοψε το Jyn vs. Tie Fighter να τον μηνύσουμε;) και λίγο παραπάνω Darth Vader.

2o ΤΡΕΙΛΕΡ

Το μεγαλύτερο cut που εντοπίζεται εδώ, είναι μια σκηνή ακόμα μεταξύ Vader και Krennic, μάλλον μέρος της σκηνής που είχαμε ήδη από το προηγούμενο τρέιλερ με τον Vader να κοιτά τα κόκκινα διαγράμματα (;). Λίγη ακόμα δράση και ένα υπέροχο shot από την πόλη Jedha.

Εσύ τι απ’ όλα θα ‘θελες να δεις οπωσδήποτε στα extras;

Πηγή: Collider