TARANTINO

Ψήφισε τον πιο κουλ ταραντινικό ήρωα: Νύφη εναντίον Samuel Jackson

Η Tarantino Week ολοκληρώνεται στο Oneman, και σήμερα επιλέγετε εσείς τον αγαπημένο σας χαρακτήρα από τη φιλμογραφία του μεγάλου σκηνοθέτη.

Με την ταινία πλέον σε όλα τα -γεμάτα!- σινεμά, έφτασε και η ώρα να διαλέξετε νικητή.

Αρχικά, για να γιορτάσουμε την ολοκλήρωση της ταραντινικής μας εβδομάδας στο ΟΝΕΜΑΝ, έχουμε μια κατάταξη της φιλμογραφίας του, όπου μαζί με την Ιωσηφίνα Γριβέα βάζουμε τις 10 (τις 10, ναι) ταινίες του από την λιγότερο καλή (πραγματικά κακή ταινία δεν έχει) ως την αγαπημένη μας.

Ρίχτε μια ματιά στη δική μας δεκάδα.

Αργότερα σήμερα και αύριο θα θυμηθούμε και παλιότερα αφιερώματά μας, στους ερμηνευτικούς ρόλους του Ταραντίνο (που ΔΕΝ είναι ηθοποιός), στα μαθήματα ζωής μέσα από 10 ατάκες του, και σε ένα υποθετικό παιχνίδι του τι θα είχε συμβεί αν είχε σκηνοθετήσει το ‘True Romance’ αντί για το ‘Reservoir Dogs’.

Στο μεταξύ, οι ημιτελικοί ολοκληρώθηκαν στην ινσταγκραμική ψηφοφορία μας για τον #1 χαρακτήρα της φιλμογραφίας του Ταραντίνο κι αυτά είναι τα αποτελέσματα.

Πάλεψε γερά ο Βίνσεντ Βέγκα αλλά όπως και στο ‘Pulp Fiction’, βρέθηκε κάποια στιγμή νεκρός χωρίς πολλές φανφάρες κάπου στην πορεία. Απέκλεισε δύσκολα την Ούμα ως Μία, αλλά με την Ούμα ως Νύφη δε μπλέκεις.

Αντιθέτως ο παρτενέρ του Βίνσεντ, ο Τζουλς, παρέδωσε το επικό κήρυγμά του ακόμα κι απέναντι στον κυνηγό των κυνηγών, τον Τζάνγκο.

Το οποίο μας αφήνει με έναν μάλλον λογικό τελικό, ήδη live στα instagram stories του Oneman: Τζουλς Γουίνφιλντ εναντίον Νύφης.

Δε μπλέκεις ούτε με Τζουλς ούτε με Νύφη, αλλά θα δούμε τι θα ψηφίσετε περισσότερο στο τέλος της μέρας.

Ως τότε, μπορείτε να διαβάσετε τις αποκλειστικές μας συνεντεύξεις με τον Ταραντίνο, αλλά και με το πρωταγωνιστικό δίδυμο Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, και τη γνώμη μας για το “Κάποτε στο… Χόλιγουντ”, που κυκλοφορεί ήδη στις αίθουσες από την Feelgood.

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΑ

Βάζουμε στη σειρά όλες τις ταινίες του Quentin Tarantino
Αποκλειστικό: O Quentin Tarantino μας εξηγεί πώς γεννήθηκε η νέα του ταινία
Brad Pitt και Leonardo DiCaprio μιλούν αποκλειστικά στο Oneman για την αντρική φιλία
True Romance: Την καλύτερη ταινία του Tarantino δεν την σκηνοθέτησε ο ίδιος
Λεπίδες, κιθάρες και αίμα: Οι 24+1 στιγμές της ταραντινικής playlist