FAST AND FURIOUS

‘Fast 8’: Ποιον συμπρωταγωνιστή του κράζει ο Rock στο πιο έξαλλο αμένσιοτο του μήνα;

Ο πρωταγωνιστής του 'Fast 8' είναι έξαλλος με τους άντρες της ταινίας. Όχι με όλους. Αλλά με τους "candy asses". Ναι αλλά πες μας και ποιους εννοείς ρε φίλε.

Όποιος πείραξε τον Rock, έναν από τους ήρωες του σάιτ, θα το μετανιώσει πάρα πολύ πικρά. Με τον Rock δεν τα βάζεις. Όχι απλά επειδή είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να σε σκίσει στα δύο με τα ίδια του τα χέρια (τι είμαστε, τίποτα απολίτιστοι;) αλλά επειδή κάπου ανάμεσα στις μεγάλες επιτυχίες στο box office, τη σειρά στο ΗΒΟ, τα apps-ξυπνητήρια, τα κανάλια στο YouTube, και το γενικευμένο του feelgood στυλάκι, είναι αυτή τη στιγμή κάτι σαν μονόκερως του entertainment.

Θέλω να πω, μοιάζει με αυθεντικά καλός τύπος, και είναι πετυχημένος την ίδια στιγμή. Τα βάζεις μαζί του; Όχι. Και γιατί να το κάνεις κιόλας;

Οπότε για να θύμωσε όντως ο Rock κάτι πολύ σάπιο πρέπει να συνέβη. Πότε τον είδατε τελευταία φορά θυμωμένο τον Rock; Ακόμα κι όταν μοιάζει θυμωμένος στις ταινίες του, στην πραγματικότητα νιώθεις πως απέχει τρία δευτερόλεπτα από σου κάνει αδερφικό fist-bump.

Να, δείτε εδώ τον Rock μαζί με τον Lin Manuel Miranda του ‘Hamilton’ να τραγουδάνε από το ‘Beauty and the Beast’, επειδή μπορούν.

A video posted by therock (@therock) on

 

Αλλά κάποιος πέρασε το όριο, και ο Rock δε μας λέει ποιος. Βρήκε λίγο χρόνο μες στην τελευταία βδομάδα γυρισμάτων του ‘Fast 8’ για να ρίξει επική αμενσιοτάρα στο Facebook και το Instagram για κάποιον ή κάποιους άντρες συμπρωταγωνιστές του στην ταινία, τους επονομαζόμενους και ως ‘candy asses’ που δεν κάνουν τίποτα εκτός από το να τον εξοργίζουν. “Τρομερό, σκληρά εργαζόμενο crew” λέει, “γυναίκες συμπρωταγωνίστριες πάντα amazing και τις αγαπώ” λέει, μέχρι και για τα κουστούμια της Universal είχε καλό λόγο να πει.

Εκτός;

Εκτός από: “οι άντρες συμπρωταγωνιστές μου είναι άλλη ιστορία”. Ουπς. “Κάποιοι συμπεριφέρονται σαν αληθινοί επαγγελματίες και άλλοι όχι. Candy asses. Όταν δείτε αυτή την ταινία τον επόμενο Απρίλιο και σας φαίνεται σα να μην υποδύομαι σε κάποιες από αυτές τις σκηνές και το αίμα μου όντως βράζει – έχετε δίκιο”.

Σε μια εποχή που οτιδήποτε έχει να κάνει με το μάρκετινγκ γύρω από μια ταινία είναι τόσο περιφρούρητο και οι πάντες προσέχουν τι λένε και τι ποστάρουν σε ακραίο σημείο, είναι όντως πολύ περίεργο που ο Rock εμφανίζεται τόσο ξεκάθαρα έξαλλος με κάποιον συμπρωταγωνιστή του και το ποστάρει σα να μη συμβαίνει τίποτα, ενώ ακόμα η ταινία είναι σε γυρίσματα. Τι μπορεί να συνέβη; Και σε ποιον μπορεί να αναφέρεται;

Οι συμπρωταγωνιστές του εδώ είναι ο Vin Diesel, o Jason Statham (και δύο πολύ απίθανο να είναι ο στόχος του Dwayne Johnson, είναι ζωντανοί θρύλοι με πάρα πολλά χρόνια στο κουρμπέτι), οι Tyrese και Ludacris (που έχουν ξαναπαίξει με τον Johnson σε ταινίες του franchise, οπότε περίεργο τώρα να θυμήθηκε να τους κράξει), ο Kurt Russell (απλά απίθανο), ο Lucas Black (που είναι πρακτικά μια υποσημείωση του franchise και είναι στα όρια του απίθανου να φέρεται ως ντίβα) και… ο Scott Eastwood.

*καμπανάκι*

Έχουμε νικητή! Εδώ θα τα βάζαμε τα λεφτά μας.

Ο Scott Eastwood εκτός από γιος του Clint (άρα πιθανό να έχει ήδη αέρα παρόλο που δεν έχει πετύχει ακόμα κάτι), είπε πρόσφατα αυτό στο Esquire:

“Θυμάμαι κάτι που μου είπε ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρός. ‘Σαν ηθοποιός, ποτέ δεν πάω πίσω στο τρέιλερ μου. Πάντα κάθομαι στο σετ και μαθαίνω.’ Αυτό έμεινε μαζί μου. Είμαι τώρα σε αυτή την ‘Fast and Furious’ ταινία, και όλοι πάνε στα τρέιλερ τους μετά. Εγώ κάθομαι και λέω, ‘Γιατί φτιάχνεις αυτό το πλάνο έτσι;’. Θέλω να μάθω.”

Καταρχάς ηρέμησε λίγο, Scott Eastwood, μια ταινία γυρίζεις. Κατά δεύτερον, αυτό δεν είναι κάτι που λες, γενικά. “Εντάξει εδώ στο σάιτ όλοι βάζουν τα κείμενά τους και πάνε σπίτι, εγώ κάθομαι στα γραφεία του μάρκετινγκ για να κλείσω τις αυριανές συμφωνίες.” Δεν ξέρω αν ο Rock έχει όντως πρόβλημα με τον Eastwood (ο οποίος μοιράζεται όντως σκηνές μαζί του στην ταινία) αλλά κάπως το εύχομαι για να είμαι ειλικρινής.

Από την άλλη βέβαια, ένα επικό ξύλο στην αληθινή ζωή ανάμεσα στον Rock και τον Vin Diesel ή τον Jason Statham θα ήταν, ας πούμε, ενδιαφέρον.

Εσείς με ποιον πιστεύετε ότι φόρτωσε ο Rock;

Ναι και το ποστ σε ολόκληρο το μεγαλείο του:

Φυσικά τώρα περιμένουμε ακόμα περισσότερο το ‘Fast 8’, στις αίθουσές μας τον επόμενο Απρίλιο.

UPDATE: Είναι σίγουρα ο Eastwood. Βρήκαμε αυτό το αποδεικτικό στοιχείο στο twitter:

 

Γιατί εδώ στο PopCode κάνουμε ρεπορτάζ.

UPDATE 2: Αυτή η ιστορία μας έχει ραγίσει την καρδιά. Το TMZ μεταδίδει ότι ο Rock τα έχει βάλει τελικά με τον Vin Diesel! Δεν το χωράει ο νους μας. Είναι σα να πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα στη μαμά και το μπαμπά, σα να πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα στο Sonic και τον Mario, ανάμεσα στην Cara Delevingne και τη Margot Robbie. Δε θέλουμε να το σκεφτόμαστε. Ελπίζουμε να τα ξαναβρούν, όχι τίποτα άλλο, αλλά πώς θα συνεχίσει η σειρά άμα είναι τσακωμένα μεταξύ τους τα δύο βασικά της βουνά;

Δε μας το βγάζετε από το μυαλό ότι ο Scott Eastwood τα φταίει όλα.