NOLANVERSE

Από Christopher Nolan μέχρι ‘Sense 8’: Τα 12 must τρέιλερ της εβδομάδας

Θανατηφόρες μάχες, Lego υπερήρωες, Nicolas Cage και τσαντισμένος Vin Diesel. Για περάστε.

Και πόλεμο έχουμε και κούρσες έχουμε και μωρά με τη φωνή του Alec Baldwin έχουμε και Nicolas Cage έχουμε. Για να δούμε τι θα δούμε.

Dunkirk

Από το καλοκαίρι περιμέναμε full τρέιλερ και επιτέλους ήρθε. Ο Christopher Nolan καταπιάνεται για πρώτη φορά με τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο και εμείς προετοιμαζόμαστε από τώρα γιατί αλλιώς δε θα επιβιώσουμε τον επόμενο Ιούλη. Και ‘Dunkirk’ και ‘War for the Planet of the Apes’ και ‘Spider-Man: Homecoming’;

Πρεμιέρα: 21 Ιουλίου 2017

Fast & Furious 8: The Fate of the Furious

Vin Diesel vs. Rock. Χρειάζεται να πούμε με ποιον είμαστε; (Rock, φυσικά).

Πρεμιέρα: 14 Απριλίου 2017

A Cure for Wellness

Ο Dane Dehaan θα υποδυθεί έναν φιλόδοξο στέλεχος εταιρείας που ταξιδεύει μέχρι τις Ελβετικές Άλπεις, για να φέρει πίσω το αφεντικό του από ένα κέντρο wellness. Μην πηγαίνει το μυαλό σου σε spa και μασάζ. Οι θεραπείες του κέντρου είναι πολύ διαφορετικές από αυτό που περιμένεις και εσύ και ο χαρακτήρας του. Σκηνοθέτης είναι ο Gore Verbinsky των ‘Pirates of the Caribbean’ (και του ‘Lone Ranger, αχεμ) και σεναριογράφος ο Justin Haythe του ‘Revolutionary Road’.

Πρεμιέρα: 17 Φεβρουαρίου 2017

Arsenal

Αυτή η ταινία έχει τον Nicolas Cage να υποδύεται ξανά τον χαρακτήρα του από το ξεχασμένο ‘Deadfall’, γεγονός που δε θα ξέραμε αν δεν το επιβεβαίωνε ο σκηνοθέτης στο Twitter, οπότε αποκτήσαμε κι εμείς λόγο να δούμε το ‘Arsenal’.

Πρεμιέρα: 6 Ιανουαρίου 2017

The Lego Batman Movie

Περιμένουμε πώς και πώς το συγκεκριμένο, κυρίως γιατί η lego εκδοχή του συνδυασμού Batman και Robin μας κάνει ήδη να γελάμε. Τώρα και με περισσότερο Joker στο τρέιλερ.

Πρεμιέρα: 10 Φεβρουαρίου 2017

Despicable Me

Μόνο ένας κακός υπάρχει που ντύνεται σαν τον Bowie και λέγεται Balthazar Bratt. Το ‘Despicable Me’ επιστρέφει με την τρίτη του συνέχεια και θα είναι πολύ ‘80s.

Πρεμιέρα: 30 Ιουνίου 2017

The Boss Baby

Δεν ξέρουμε πώς ακριβώς θα μας φαινόταν η συγκεκριμένη ταινία αν δε δάνειζε ο Alec Baldwin τη φωνή του στο μωρό, αλλά τώρα θέλουμε να τη δούμε.

Πρεμιέρα: 31 Μαρτίου 2017

Sense 8

Επιτέλους. Νομίζαμε ότι δε θα βλέπαμε τη μέρα. Το χριστουγεννιάτικο ‘Sense 8’ έχει τρέιλερ και το μόνο κακό είναι ότι μόλις η αναμονή έγινε ακόμα χειρότερη.

Πρεμιέρα: 23 Δεκεμβρίου

Taken

Ο Bryan Mills πάει στην τηλεόραση, αλλά είναι νεότερος και δεν κλέβουν τη γυναίκα και τα παιδιά του. Κλέβουν όλων των άλλων. Δίκαιο.

Πρεμιέρα: 27 Φεβρουαρίου 2017

Sneaky Pete

“Πού ήσουν τα τελευταία 20 χρόνια;”. Πραγματικά, πού ήταν ο Giovanni Ribisi; Εντάξει, προφανώς και δε λείπει 20 χρόνια, ούτε πάει και τόσος καιρός που έχουμε να τον πετύχουμε κάπου (‘Ted 2’… ok), αλλά κάποτε είχαμε την αίσθηση ότι θα γίνονταν πράγματα μ’ αυτό το παλικάρι και απογοητευτήκαμε. Επιτέλους όμως, μετά από το ‘Bad Batch’ που εγκρίναμε στο Φεστιβάλ Βενετίας, θα τον δούμε και στο πολυαναμενόμενο ‘Sneaky Pete’ του Amazon μαζί με τον Bryan Cranston. Απατεώνας ο ένας, γκάνγκστερ ο άλλος, αλλά δεν προβλέπεται να είναι αγαστή η συνεργασία.

Πρεμιέρα: 13 Ιανουαρίου στο Amazon Prime

The 100

Η τελευταία σεζόν του ‘The 100’ έληξε σε ένα χάος που δεν υπόσχεται ευοίωνο μέλλον για τους 100 (ή έστω όσους από αυτούς έχουν απομείνει), αλλά και την ανθρωπότητα γενικότερα. Αλλά πότε πήγαιναν καλά τα πράγματα για τον οποιονδήποτε σ’ αυτή τη σειρά;

Πρεμιέρα: 1 Φεβρουαρίου 2017

The Path

“Το όνομά μου είναι Eddie και ήμουν σε αίρεση”. Με τόσα που περνάει ο Aaron Paul στο ‘The Path’, καιρός ήταν να πάει σε group therapy. Ειδικά από τη στιγμή που τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν σε νέα άκρα. Μαζί του ξανά ο Hugh Dancy με τη Michelle Monaghan.

Πρεμιέρα: 25 Ιανουαρίου 2017