ΣΙΝΕΜΑ

Στο τρέιλερ του ‘Hunters’ o Al Pacino δίνει οδηγίες για να τσακίσεις τους Ναζί

Ζούμε στον πυρετό του Αl Pacino.

“Έρχεται μια εποχή όπου όλοι πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι. Καλώς ήρθατε στο Κυνήγι”. Το ‘Hunters’ βασίζεται σε αληθινά γεγονό και ακολουθεί μία ετερογενή ομάδα ανθρώπουν που ζουν στη Νέα Υόρκη το 1977, οι οποίοι ανακαλύπτουν ότι εκατοντάδες Ναζί δραπέτες, που έχουν βρει καταφύγιο στην Αμερική. Και έτσι, θα κάνουν ό, τι θα έκανε οποιαδήποτε badass ομάδα: θα ξεκινήσουν μια αιματηρή αναζήτηση για εκδίκηση και δικαιοσύνη. Σύντομα όμως θα ανακαλύψουν ότι οι δράσεις των Ναζί κρύβουν πίσω τους μια εκτεταμένη συνωμοσία για νέες γενοκτονίες.

Το πρώτο τρέιλερ του ‘Hunters’, της νέα σειρά του Amazon που περιμένουμε μέσα στο 2020, κυκλοφόρησε στις αρχές Νοεμβρίου και κίνησε το ενδιαφέρον του κοινού, αφού με πρωταγωνιστή τον Al Pacino και σκηνοθέτη τον Jordan Peele  του ‘Get Out‘ και του ‘Us‘, δεν χρειάζεται καν να δεις το τρέιλερ, για να το θεωρήσεις σίγουρη επιτυχία. Το δεύτερο τρέιλερ κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες και είναι ακόμα πιο καθηλωτικό.

 

Μετά και τη χτεσινή κυκλοφορία του ‘Irishman‘ στις αίθουσες, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι διανύουμε λαμπρές Al Pacino μέρες.

***

Class of ’99: Το αφιέρωμά μας στο θρυλικό σινεμά του 1999 ολοκληρώνεται στο νέο επεισόδιο του POP για τις Δύσκολες Ώρες, με τις 35 ταινίες που διαμόρφωσαν την καλύτερη χρονιά του κινηματογράφου!