ΣΙΝΕΜΑ

Μόλις είδα το τρέιλερ του ‘Hustlers’. J.Lo, πάρε τα λεφτά μου

H Jennifer Lopez και μια συμμορία από στρίπερ θα δώσουν νόημα στον Σεπτέμβριο.

Δεν ξέρω τι ακριβώς περίμενα από το ‘Hustlers’, πάντως όχι απαραίτητα αυτό που είδα στο παρακάτω τρέιλερ. Η νέα ταινία της Jennifer Lopez – εκτός από πρωταγωνίστρια η σταρ έχει και ρόλο executive producer – ξεκίνησε την παραγωγή της μόλις τον περασμένο Μάρτιο, με την ίδια να παίζει μια στρίπερ που παρέα με προστατευόμενές της αποφασίζει να εξαπατήσει ανθρώπους της Wall Street. Το γεγονός, λοιπόν, ότι μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είχε ήδη ανακοινωθεί τρέιλερ, δεν μου ακουγόταν και πολύ ενθαρρυντικό.

Τα παίρνω όλα πίσω. Δες:

Η ενέργεια του τρέιλερ είναι φανταστική και, αν είναι ενδεικτική της ταινίας, έχει απόλυτη σχέση με τη φρέσκια ματιά της Lorene Scafaria. Η σεναριογράφος/σκηνοθέτιδα του γλυκύτατου ‘Nick and Norah’s Infinite Playlist’, του υποτιμημένου ‘Ricki and the Flash’, του απολαυστικού ‘The Meddler’, φτιάχνει πάντα χειροπιαστούς χαρακτήρες και βγάζει ενθουσιώδεις ερμηνείες από το καστ της.

Εκτός από τη Lopez, εδώ δουλεύει με τη breakout σταρ του ‘Crazy Rich Asians’ Constance Wu, τη Lili Reinhart του ‘Riverdale’, την αγαπημένη Julia Stiles, την Keke Palmer και, σε ρόλους guest, την ανερχόμενη τραγουδίστρια Lizzo και τη σούπερσταρ της μουσικής αυτή τη στιγμή, Cardi B. Η Cardi δίστασε αρχικά να αποδεχτεί την πρόταση της J.Lo μιας που δεν είχε εμπειρία στην υποκριτική, όμως η προσωπική της εμπειρία ως στρίπερ και ο σεβασμός της για τις γυναίκες του χώρου την έσπρωξαν να απαντήσει θετικά.

Η ταινία θα έρθει μετά από μια χρονιά ομαδικού, γυναικείου, κινηματογραφικού εγκλήματος με τα ‘Ocean’s 8’, ‘Widows’ και το ‘The Kitchen’ που θα δούμε μέσα στον Αύγουστο, ενώ η πλοκή και τα πρόσωπα του ‘Hustlers’ εμπνέονται από πραγματική ιστορία που φιλοξένησε το New York Magazine, στο άρθρο του ‘The Hustlers at Scores’.

* Το ‘Hustlers’ θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 13 Σεπτεμβρίου.